Vyhlásené obstarávanie

Laserové čistiace zariadenie_2


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
RESTAURO-Arte s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
209 333,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38636100-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Výsledky

Laserové čistiace zariadenie_2

Opis obstarávania

Dodanie Laserového čistiaceho zariadenia - Moderná a kompaktná laserová jednotka na priemyselné čistenie materiálov od oxidu, hrdzi, farieb, lakov, mastnoty a nečistôt.. Dodanie Laserového čistiaceho zariadenia - Moderná a kompaktná laserová jednotka na priemyselné čistenie materiálov od oxidu, hrdzi, farieb, lakov, mastnoty a nečistôt. Požadované vlastnosti laseru: -vysoká účinnosť min 30%, -mobilný systém, ekologická prevádzka: nepoužíva sa žiadny prídavný materiál, alebo chemikálie -min. potreba údržby minimum pohyblivých častí -dlhšia životnosť budúcich diód min 100 000 hodín -automatická vnútorná diagnostika -možnosť vzdialeného pripojenia k laseru rýchla diagnostika -automatické nastavenie fokusační vzdialenosti bez nutnosti výmeny šošoviek -integrovaný WIFI modul pre ľahšie pripojenie k laseru -možnosť pripojiť odsávaciu trubicu priamo do laserovej hlavy -ovládanie pomocou dotykového displeja -nastavenie kľúčových parametrov laseru z aplikačnej hlavy -možnosť pripojenia stlačeného vzduchu k laseru, pre ochranu optiky a podporu čistenia -softvérové riadenie s dvoma prístupmi (operátor, administrátor) -počítadlo prevádzkových hodín u každého z operátorov -vzdialená aktualizácia softvéru laseru s doživotnou licenciou -základná diagnostika do 1 hodiny od nahlásenia požiadavky -servisný technik a aplikačný technik na Slovensku -všetky komponenty z EU Technické parametre zariadenia: -pulsný nanosekundový vláknový laser -priemerný výkon: min. 500 W -vlnová dĺžka: min 1064 nm -frekvencia: min 2 - 50 kHz -dĺžka optického vlákna: min 9 m -hmotnosť hlavy: max3 kg -prevádzková teplota: min 5 a max 45 °C -energia v pulze min 100 mJ -rozmery zariadenia: max 1,3x1,5x1 m -hmotnosť: max 200 kg -príkon zariadenia: max 3,5kW -štvorcový prierez vlákna min 400 max 500 mikrometrov -nastaviteľná dĺžka pulzu v nanosekundách min 30 až 100 ns -automatická zmena fokusu, možnosť nastavení f100,110,120,130,140,150,160,170,180 mm -napájanie 230V/50-60Hz Súčasťou zariadenia požadujeme: -mobilný laserový 500W laser, plug and play -min 9m optické vlákno -procesná optika -PLC pre ľahké nastavenie parametrov -min 2ks certifikované ochranné okuliare -zaškolenie obsluhy na použitie systému min 6h -incoterms DAP -manuál, CE, Certificate of origin

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky nadlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady, technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie IS EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO (http://www.uvo.gov.sk). Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom po bezplatnej registrácii v IS EVO. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme a manuál k vyplneniu JED je možné stiahnuť z webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie na nasledovnom odkaze: https://www.uvo.gov.sk/legislativametodikadohlad/ jednotnyeuropskydokument-%20pre%20verejne%20obstaravanie-553.html JED musí byť podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača. 4. Úspešný uchádzač - dodávateľ aj subdodávatelia sú povinní mať zápis v registri verejného sektora v zmysle zákona č.315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ku dňu podpisu zmluvy. 5. Nepoužije sa elektronická aukcia. 6. Nepožaduje sa zábezpeka.