Vyhlásené obstarávanie

Cyklocestou k historickému pohraničnému pevnostnému systému Šance - Valy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čierne
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
312 949,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
4. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Obec Čierne, Obecný úrad čierne, zasadacia miestnosť obce.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť zástupcovia uchádzačov, ktorí predložili ponuku. Uchádzači, ktorí nie sú konateľmi sa preukážu splnomocnením a občianskym preukazom.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cyklocestou k historickému pohraničnému pevnostnému systému Šance - Valy

Opis obstarávania

Predmetom stavby je vytvorenie cyklociest, ktoré budú spájať obec Čierne a obec Hrčava, a následne obec Čierne a Trojmedzie. Stavba pozostáva z nasledovných objektov: SO 01 Náučný chodník z Trojmedzia k pevnostnému systému Valy s informačnými tabuľami, drobnou architektúrou a dopravným značením. SO 02 Cyklocesta k pevnostnému systému šance a Valy. SO 03 Odpočinková a odstavná plocha pri cykloceste k pevnostnému systému Šance - Valy.. Vybudovanie novej cyklocesty, ktorá spojí obec Čierne s obcou Hrčava. Súčasťou stavby je aj vybudovanie odstavnej a oddychovej plochy pre verejnosť a prepojenie obce Čierne s Trojmedzím.

Doplňujúce informácie

Obstarávanie nie je zelené, ani inovácií a ani nie je zamerané na sociálne aspekty. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickým spôsobom prostredníctvom systému EVO (centrálny internetový používateľský portál systému EVO www.evo.gov.sk), ktorý zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, vrátane: poskytnutia súťažných podkladov záujemcom, ktorým sa rozumie sprístupnenie súťažných podkladov verejným obstarávateľom na portáli EVO, súčasne budú súťažné podklady zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa, žiadosti o vysvetlenie podľa § 48 zákona záujemcov, záujemca môže požiadať' o ich vysvetlenie iba prostredníctvom portálu EVO, Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku pre ponuku vo výške 9 000.-€. Bližšie v SP. V prípade doručovania elektronicky v EVO, ktorémukoľvek zo záujemcov/uchádzačov, je plynutie zákonných lehôt odo dňa doručenia emailovej správy cez komunikačné rozhranie zákazky v EVO. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená záujemcovi/uchádzačovi v systéme EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. Splnenie podmienky účasti možno preukázať jednotným európskym dokumentom JED podľa § 39 ZVO. Okrem JED je možné podľa §114 predložiť aj čestné vyhlásenie o splnení všetkých podmienok účasti. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora v súlade s § 11 ZVO. V rámci riadnej súčinnosti podľa § 56 ZVO pred podpisom zmluvy úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy o dielo preukáže zdokladuje zabezpečenie dodávky asfaltových zmesí podľa TKP časť 6 Hutnené asfaltové zmesi. Bližšie v SP.