Vyhlásené obstarávanie

Nadštandardné súčasti programov starostlivosti o lesy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
195 600,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71354100-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Február 2021
Dátum otvárania ponúk:
24. Február 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik, Námestie SNP 8, Banská Bystrica miestnosť č. 26 (malá zasadačka)
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť oprávnení zástupcovia uchádzača, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Nadštandardné súčasti programov starostlivosti o lesy

Opis obstarávania

Vyhotovenie a poskytovanie digitálnych a analógových tematických mapových a textových výstupov pre lesné celky v obhospodarovaní LESOV SR, š.p. z programov starostlivosti o lesy pre potreby štátneho podniku a jeho organizačných jednotiek za účelom zabezpečenia hospodárenia v lesoch.. Nadštandardy PSL sú potrebné pre zabezpečenie odborného obhospodarovania lesov podľa platných programov starostlivosti o lesy. Jedná sa o digitálne a analógové tematické mapové a textové výstupy, pre lesné celky (LC) v obhospodarovaní Lesov SR š. p., s platnosťou programov starostlivosti o les (PSL) od 1. 1. 2020, 1.1.2021, 1.1.2022 a 1.1.2023 v nasledovných lehotách: pre LC s PSL platným od 01.01.2020 v lehote najneskôr 15.12.2021 pre LC s PSL platným od 01.01.2021 v lehote najneskôr 15.12.2022 pre LC s PSL platným od 01.01.2022 v lehote najneskôr 15.12.2023 pre LC s PSL platným od 01.01.2023 v lehote najneskôr 15.12.2024

Doplňujúce informácie

Uchádzač je povinný predložiť všetky doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti osobného postavenia z dôvodu, že verejný obstarávateľ nemá prístup do informačných systémov verejnej správy. Súťažné podklady sú verejne prístupné na https://josephine.proebiz.com/sk/tender/10837/summary. Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona do systému JOSEPHINE, umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzača na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 5 000,00 EUR Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať úspešnú ponuku, ak uchádzačom navrhnutá cena bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ upozorňuje všetkých uchádzačov alebo záujemcov, že nahlási takéto konanie na Protimonopolný úrad SR.