Vyhlásené obstarávanie

Projekt obnovy lesa na LC Mestské Lesy Brezno - Rohozná


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY MESTA BREZNO, s.r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
157 938,23
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77231600-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
3. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Február 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. Február 2021
Ponuka musí platiť do:
31. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk, t.j. sprístupnenie elektronických ponúk v systéme EVO, sa uskutoční na adrese: LESY MESTA BREZNO, s.r.o., Švermova, 1027/7, 977 01 Brezno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t.j. sprístupnenie elektronických ponúk, je verejné v nadväznosti na použitie ustanovenia § 52 ods. 2 zákona. Na otváraní ponúk, t.j. sprístupnení elektronických ponúk v systéme EVO, sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ich ponuka nebola z hodnotenia vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Projekt obnovy lesa na LC Mestské Lesy Brezno - Rohozná

Opis obstarávania

Predmet zákazky zahŕňa kompletné vyčistenie a prípravu určenej plochy k obnove lesa, t.j. prerezanie drevných zbytkov (haluzí) po ťažbe na ploche, ich uhádzanie do pásov, resp. hŕb. Pripravená plocha musí byť vyčistená a rozčlenená na pracovné polia pásmi s uhádzanou haluzinou, ktorá bude takto ponechaná na prirodzený biologický rozpad. Následná výsadba sa bude realizovať na plochách po kombinovaných podkôrnikových a vetrových kalamitách, kde sú novozakladané porasty silne ohrozované burinou. Optimalizácia umelej obnovy preto predpokladá zabezpečenie vyspelejšieho sadbového materiálu, zmenu drevinového zloženia v prospech odolnejších pôvodných druhov na úkor smreka, kvalitnejšiu prípravu plôch k zalesňovaniu a prísne dodržanie všetkých zásad v technológii samotného zalesňovania. Podrobnejšie informácie sú uvedené v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky.. Predmet zákazky zahŕňa kompletné vyčistenie a prípravu určenej plochy k obnove lesa, t.j. prerezanie drevných zbytkov (haluzí) po ťažbe na ploche, ich uhádzanie do pásov, resp. hŕb. Pripravená plocha musí byť vyčistená a rozčlenená na pracovné polia pásmi s uhádzanou haluzinou, ktorá bude takto ponechaná na prirodzený biologický rozpad. Následná výsadba sa bude realizovať na plochách po kombinovaných podkôrnikových a vetrových kalamitách, kde sú novozakladané porasty silne ohrozované burinou. Optimalizácia umelej obnovy preto predpokladá zabezpečenie vyspelejšieho sadbového materiálu, zmenu drevinového zloženia v prospech odolnejších pôvodných druhov na úkor smreka, kvalitnejšiu prípravu plôch k zalesňovaniu a prísne dodržanie všetkých zásad v technológii samotného zalesňovania. Podrobnejšie informácie sú uvedené v kapitole B.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude požadovať predloženie dokladov a dokumentovú preukazujúcich splnenie podmienok účasti od uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste predbežného poradia v súlade s § 55, ods. 1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO ver. 18.0 prevádzkovaného ÚVO. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. Podrobnosti o systéme EVO sú uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalsystemuevo-5f5.html.