Vyhlásené obstarávanie

Nákup dieselmotorových jednotiek pre regionálnu dopravu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
67 250 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34600000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
1. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Nie
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Nákup dieselmotorových jednotiek pre regionálnu dopravu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup ucelených dieselmotorových jednotiek pre regionálnu dopravu (ďalej len DMJ) s rozchodom 1435 mm, s nízkopodlažným riešením konštrukcie. DMJ musia v rozsahu a v kvalite spĺňať podmienky stanovené technickými špecifikáciami interoperability (ďalej len TSI) pre konvenčné vlaky, európskymi normami (ďalej len EN), predpismi a normami platnými v Slovenskej republike (ďalej len STN) a príslušnými vyhláškami Medzinárodnej železničnej únie (ďalej len UIC). DMJ sú určené pre regionálnu dopravu. Riadiaci systém musí umožňovať viacnásobné riadenie DMJ v dvojnásobnej a trojnásobnej trakcii. Súčasťou predmetu zákazky je aj dodanie sprievodnej technickej dokumentácie, certifikované zaškolenie zamestnancov obstarávateľa z obsluhy a údržby predmetu zákazky a dodanie diagnostických zariadení. Predmet zákazky bude pozostávať z dodania 9 ks DMJ s možnosťou uplatnenia opcie na dodanie ďalších 6 ks DMJ.. Predmetom zákazky je nákup ucelených dieselmotorových jednotiek pre regionálnu dopravu (ďalej len DMJ) s rozchodom 1435 mm, s nízkopodlažným riešením konštrukcie. DMJ musia v rozsahu a v kvalite spĺňať podmienky stanovené technickými špecifikáciami interoperability (ďalej len TSI) pre konvenčné vlaky, európskymi normami (ďalej len EN), predpismi a normami platnými v Slovenskej republike (ďalej len STN) a príslušnými vyhláškami Medzinárodnej železničnej únie (ďalej len UIC). DMJ sú určené pre regionálnu dopravu. Riadiaci systém musí umožňovať viacnásobné riadenie DMJ v dvojnásobnej a trojnásobnej trakcii. Súčasťou predmetu zákazky je aj dodanie sprievodnej technickej dokumentácie, certifikované zaškolenie zamestnancov obstarávateľa z obsluhy a údržby predmetu zákazky a dodanie diagnostických zariadení. Predmet zákazky bude pozostávať z dodania 9 ks DMJ s možnosťou uplatnenia opcie na dodanie ďalších 6 ks DMJ.

Doplňujúce informácie

Obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača aj vtedy, ak nastanú skutočnosti podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní.