Vyhlásené obstarávanie

Nákup elektrických jednotiek pre regionálnu dopravu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
76 955 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34600000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
1. Október 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Nie
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Nákup elektrických jednotiek pre regionálnu dopravu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup elektrických jednotiek pre regionálnu dopravu na Slovensku. Maximálna prevádzková rýchlosť 160km/h , napájací systém 25 kV/50Hz, s rozchodom 1 435 mm s minimálnou obsaditeľnosťou 530 miest v druhej triede a 30 miest v 1.triede. Riadiaci systém EJ musí umožňovať viacnásobné riadenie minimálne dvoch EJ. EJ musia v rozsahu a v kvalite spĺňať podmienky stanovené technickými špecifikáciami interoperability (TSI) pre konvenčné vlaky, európske normy (ďalej len EN), predpisy a normy platné v Slovenskej republike (SR), vyhláškami Medzinárodnej železničnej únie (UIC) a to ku dátumu ich prevzatia. Všetky EJ musia byť z hľadiska technického konceptu identické, a medzi jednotlivými kusmi nesmú byť nijaké odlišnosti. Súčasťou predmetu zákazky je dodanie sprievodnej technickej dokumentácie, zaškolenie zamestnancov obstarávateľa z obsluhy, údržby a prevádzky predmetu zákazky požadovaný inventár a dodanie diagnostických zariadení. Predmet zákazky bude pozostávať z dodania 4 ks EJ.. Predmetom zákazky je nákup elektrických jednotiek pre regionálnu dopravu na Slovensku. Maximálna prevádzková rýchlosť 160km/h , napájací systém 25 kV/50Hz, s rozchodom 1 435 mm s minimálnou obsaditeľnosťou 530 miest v druhej triede a 30 miest v 1.triede. Riadiaci systém EJ musí umožňovať viacnásobné riadenie minimálne dvoch EJ. EJ musia v rozsahu a v kvalite spĺňať podmienky stanovené technickými špecifikáciami interoperability (TSI) pre konvenčné vlaky, európske normy (ďalej len EN), predpisy a normy platné v Slovenskej republike (SR), vyhláškami Medzinárodnej železničnej únie (UIC) a to ku dátumu ich prevzatia. Všetky EJ musia byť z hľadiska technického konceptu identické, a medzi jednotlivými kusmi nesmú byť nijaké odlišnosti. Súčasťou predmetu zákazky je dodanie sprievodnej technickej dokumentácie, zaškolenie zamestnancov obstarávateľa z obsluhy, údržby a prevádzky predmetu zákazky požadovaný inventár a dodanie diagnostických zariadení. Predmet zákazky bude pozostávať z dodania 4 ks EJ.

Doplňujúce informácie

Obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača aj vtedy, ak nastanú skutočnosti podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní.