Vyhlásené obstarávanie

Detské jasle Brezno


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Brezno
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
601 371,45
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215200-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Január 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Február 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. Február 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa: Nám. gen. M. R. Štefánika 1, 977 01 Brezno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní (sprístupnení) ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou poverenou na jeho zastupovanie. Vzhľadom na koronavírusovú pandémiu sa uchádzači musia pred vstupom aj po vstupe do budovy mestského úradu riadiť pokynmi verejného obstarávateľa platnými v čase otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Detské jasle Brezno

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výstavba novej budovy detských jaslí v Brezne vedľa areálu MŠ Hradby, v hustej zástavbe zmiešaného charakteru bytová výstavba, výstavba rodinných domov, obslužných objektov a občianskej vybavenosti. Pozemok je dobre prístupný z obslužnej komunikácie pre peších aj automobilovú obsluhu. Budova detských jaslí bude 1-podlažná, zmiešanej konštrukcie s plochou strechou, v časti herní so sedlovou strechou nepravidelného tvaru, a bude realizovaná na ploche, ktorá je v súčasnosti len z časti využívaná ako športové ihrisko a v katastri vedená ako Zastavaná plocha a nádvorie. Pozemok, na ktorej bude stavba budovy detských jaslí realizovaná, je rovinatý. Prístup na parcelu je možný cez navrhovanú príjazdovú spevnenú plochu a vjazd z Ul. Kozmonautov. Predmetom zákazky sú aj spevnené plochy s odstavnými parkovacími miestami. Všetky inžinierske siete sú dostupné. Stav, v akom sa pozemok nachádza, umožňuje okamžité začatie stavby. Súvisiacou investíciou je zriadenie nového prechodu pre chodcov s osvetlením.. Predmetom zákazky je výstavba novej budovy detských jaslí v Brezne vedľa areálu MŠ Hradby, v hustej zástavbe zmiešaného charakteru bytová výstavba, výstavba rodinných domov, obslužných objektov a občianskej vybavenosti. Pozemok je dobre prístupný z obslužnej komunikácie pre peších aj automobilovú obsluhu. Budova detských jaslí bude 1-podlažná, zmiešanej konštrukcie s plochou strechou, v časti herní so sedlovou strechou nepravidelného tvaru, a bude realizovaná na ploche, ktorá je v súčasnosti len z časti využívaná ako športové ihrisko a v katastri vedená ako Zastavaná plocha a nádvorie. Pozemok, na ktorej bude stavba budovy detských jaslí realizovaná, je rovinatý. Prístup na parcelu je možný cez navrhovanú príjazdovú spevnenú plochu a vjazd z Ul. Kozmonautov. Predmetom zákazky sú aj spevnené plochy s odstavnými parkovacími miestami. Všetky inžinierske siete sú dostupné. Stav, v akom sa pozemok nachádza, umožňuje okamžité začatie stavby. Súvisiacou investíciou je zriadenie nového prechodu pre chodcov s osvetlením.

Doplňujúce informácie

1. Podľa § 114 ods. 1 uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Ak uchádzač predbežne nahradí na preukázanie splnenia podmienok účasti JED-om, verejný obstarávatel' obmedzuje informácie požadované k podmienkam účasti (JED časť IV: Podmienky účasti, oddiel A až D) na jedinú otázku s odpoveďou áno alebo nie (alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodársky subjekt spĺňa všetky určené podmienky účasti. JED a manuál na jeho vyplnenie sú zverejnené na stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-602.html. 2. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov podľa § 46 ods. 1 zákona zábezpeku vo výške 17 000 €. 3. Verejný obstarávateľ realizuje toto verejné obstarávanie prostredníctvom elektronických prostriedkov informačného systému EVO, prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Hospodársky subjekt, ktorý má záujem o účasť v tomto verejnom obstarávaní (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/429758), musí byť v informačnom systéme Úradu pre verejné obstarávanie zaregistrovaný. Podrobné informácie o informačnom systéme EVO sú zverejnené na webovom portáli Úradu pre verejné obstarávanie (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html). 4. Verejný obstarávateľ neposkytuje súťažné podklady v listinnej forme, ani ich nezasiela e-mailom. Súťažné podklady sú bez obmedzenia a bez poplatkov prístupné v profile verejného obstarávateľa na stránke ÚVO na adrese uvedenej v bode I.3 tejto výzvy (zmluva, návrh na plnenie kritéria, výkaz výmer, formuláre Subdodávatelia a subdodávky a Potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebných prác v editovateľnej forme vo worde/exceli). Rovnakým spôsobom budú prístupné aj všetky prípadné vysvetlenia informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti. 5. Lehota na zhotovenie diela je 13 mesiacov od výzvy verejného obstarávateľa, z toho: - vypracovanie plánov a iných činností predchádzajúcich prevzatiu staveniska 1 mesiac - realizácia stavebných prác 11 mesiacov odo dňa prevzatia staveniska a - následne na odstránenie vád a nedorobkov 1 mesiac