Vyhlásené obstarávanie

Výmena a oprava balkónových zábradlí VB A a VB B VM Ľ. Štúra Mlyny UK


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
512 220,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45262900-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Miesto: Univerzita Komenského v Bratislave, online otváranie prostredníctvom aplikácie MS Teams. Viac v časti IV. Otváranie a vyhodnotenie ponúk Súťažných podkladov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výmena a oprava balkónových zábradlí VB A a VB B VM Ľ. Štúra Mlyny UK

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výmena a oprava balkónových zábradlí výškových blokov A a B vo VM Ľ. Štúra Mlyny UK Bratislava. Podrobné informácie sú k dispozícií v súťažných podkladoch a v ich prílohách, ktoré sú dostupné na stiahnutie na webovej adrese https://www.evoservis.sk/uniba/prehled_zakazek.php a na profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/1045.. Predmetom zákazky je výmena a oprava balkónových zábradlí výškových blokov A a B vo VM Ľ. Štúra Mlyny UK Bratislava. Podrobné informácie sú k dispozícií v súťažných podkladoch a v ich prílohách, ktoré sú dostupné na stiahnutie na webovej adrese https://www.evoservis.sk/uniba/prehled_zakazek.php a na profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/1045.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v profile verejného obstarávateľa a v EN EVOSERVIS tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom zabezpečiť súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. Každému záujemcovi sa zároveň odporúča pravidelne sledovať profil verejného obstarávateľa, nakoľko každý zo záujemcov nesie riziko prípadného nezapracovania tých skutočností do svojich ponúk, ktoré boli predmetom vysvetľovania a/alebo doplnenia súťažných podkladov. Ďalšie podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Zábezpeka sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 15 000,00 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ bude požadovať od úspešného uchádzača predloženie potvrdenia opoistení zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania alebo potvrdenia opoistení zodpovednosti za škodu podnikateľa minimálne vo výške 1000000,00 Eur, pričom poistenie bude uzavreté počas celého obdobia plnenia predmetu zmluvy. Uvádzané potvrdenie, ako aj platby za poistné, je úspešný uchádzač povinný predložiť verejnému obstarávateľovi najneskôr pri podpise zmluvy. 4. Verejný obstarávateľ požaduje v súlade s § 38 ods. 4 zákona, aby montážne činnosti realizoval priamo uchádzač alebo člen skupiny dodávateľov prostredníctvom svojich zamestnancom. Podrobnejšie informácie splnenia tejto podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch a v návrhu zmluvy. 5. Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní uplatňuje sociálne hľadisko - povinnosť vytvoriť min. 1 pracovné miesto, ktoré bude obsadené znevýhodneným uchádzačom o zamestnanie podľa § 8 ods. 1 zákona č. 5/2004 službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Podmienky splnenia tejto povinnosti sú uvedené v súťažných podkladoch a v návrhu zmluvy. 6. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že obhliadky bude možné realizovať až od 7.1.2021.