Vyhlásené obstarávanie

Sanácia zosuvov v Žilinskom kraji - II. etapa“ - Sanácia nebezpečného brala v k.ú. Bziny


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
405 678,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
21. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Informácia o oprávnených osobách a otváraní ponúk sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 23.2..
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Sanácia zosuvov v Žilinskom kraji - II. etapa“ - Sanácia nebezpečného brala v k.ú. Bziny

Opis obstarávania

Predmetom zákazky Sanácia zosuvov v Žilinskom kraji - II. etapa - Sanácia nebezpečného brala v k.ú. Bziny je sanácia brala nachádzajúceho sa vpravo nad cestou III/2250 v ckm 1,45 1,62 v smere od Dolného Kubína do Bzín. Zámerom tejto sanácie preto je rozšíriť priestor pre cestu záberom do brala v takom rozsahu, aby bolo možné cestu rozšíriť v celom úseku na 5,5m vrátane odvodňovacieho žľabu vedeného medzi cestou a sanovaným bralom v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok.. Predmetom zákazky Sanácia zosuvov v Žilinskom kraji - II. etapa - Sanácia nebezpečného brala v k.ú. Bziny je sanácia brala nachádzajúceho sa vpravo nad cestou III/2250 v ckm 1,45 1,62 v smere od Dolného Kubína do Bzín. Zámerom tejto sanácie preto je rozšíriť priestor pre cestu záberom do brala v takom rozsahu, aby bolo možné cestu rozšíriť v celom úseku na 5,5m vrátane odvodňovacieho žľabu vedeného medzi cestou a sanovaným bralom v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok. Podľa projektovej dokumentácie: PD s názvom: Sanácia nebezpečného brala v k.ú. Bziny Miesto stavby:k.ú. Bziny, cesta III/2250 km 1,450 1,520 Spracovaná:Geotechnik SK, s.r.o., Západná 11, 010 04 Žilina Hl. projektantIng. Boris Vrábel, PhD. REALIZÁCIA A POSTUP STAVEBNÝCH PRÁC Odstránenie vegetácie Odstránenie uvoľnených, zrútených skalných úlomkov a zeminy úprava povrchu pre potreby kotvenia Realizácia dynamickej bariéry nad skalným zárezom Realizácia kotvených sietí na skalnom záreze Vyčistenie priestoru pod svahom a odvoz materiálu a odpadu Rozšírenie cesty Odstránenie staveniska Podrobný opis viď. Sprievodné a súhrnné technické správy, technické správy a realizačné projektové dokumentácie.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.uvo.gov.sk. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 4. Verejný obstarávateľ sa v súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 a § 152 sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 ZVO. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 5. Verejný obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 6. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41, ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 10 000 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch v bode č. 16. 9. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED), alebo v súlade s § 114 ods. 1 čestné vyhlásenie. 10. Úrad pre verejné obstarávanie (ďalej len úrad) oznámil, že do modernizovaného informačného systému EVO ver.18.0, bola dňa 13.12.2018 implementovaná nová funkcionalita v súvislosti s registráciou hospodárskych subjektov (ďalej len HS) do tohto systému.". Bližšie informácie na https://www.uvo.gov.sk/uvod/aktualne-temy-2a8.html?id=421