Vyhlásené obstarávanie

Oprava VN vedenia - prepojenie meniarní F a G


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
400 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45310000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť, Bardejovská 6, 043 29 Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Obstarávateľ umožní účasť na otváraní všetkým uchádzačom, ktorí predložia ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Presný opis podmienok je uvedený v súťažných podkladoch dostupných na profile obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Oprava VN vedenia - prepojenie meniarní F a G

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na základe existujúcej spracovanej projektovej dokumentácie: Oprava VN vedenia, ktoré prepája existujúce meniarne F a G vyhotovenej spoločnosťou PRIVEL spol. s r.o., Palkovičova č.4, 040 01 KOŠICE autorizovaným stavebným inžinierom Ing. Peter Jacko zo dňa 01/2018. V rámci opravy vedenia 2x22kV č. 596 a č. 344 dôjde k výmene starých dvojitých drevených podperných bodov za nové jednoduché podperné body z predpätého betónu JB 13,5/20 kN. Na nové PB bude osadená VN konzola pre dvojité VN vedenie. Existujúce lano AlFe 95 mm2 bude nahradené AlFe lanom v konfigurácii 2x (3x AlFe 66,AL1/11-ST1A) v celkovej dĺžke vedenia cca 4300 m.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na základe existujúcej spracovanej projektovej dokumentácie: Oprava VN vedenia, ktoré prepája existujúce meniarne F a G vyhotovenej spoločnosťou PRIVEL spol. s r.o., Palkovičova č.4, 040 01 KOŠICE autorizovaným stavebným inžinierom Ing. Peter Jacko zo dňa 01/2018. V rámci opravy vedenia 2x22kV č. 596 a č. 344 dôjde k výmene starých dvojitých drevených podperných bodov za nové jednoduché podperné body z predpätého betónu JB 13,5/20 kN. Na nové PB bude osadená VN konzola pre dvojité VN vedenie. Existujúce lano AlFe 95 mm2 bude nahradené AlFe lanom v konfigurácii 2x (3x AlFe 66,AL1/11-ST1A) v celkovej dĺžke vedenia cca 4300 m.

Doplňujúce informácie

1) Súťaž sa realizuje ako elektronická cez IS EVO. Na účasť v súťaži je potrebné postupovať podľa pokynov, príručiek a video návodov IS EVO zverejnených na web stránke ÚVO, v časti Viac o IS EVO (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html), ktoré je potrebné poznať a ďalej v zmysle usmernení v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil obstarávateľa vo verejnej zóne zákazky. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom IS EVO. Súťažné podklady sa nezasielajú. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 2) Žiadosť o vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky, návrhu a na preukázanie splnenia podmienok účasti všetkým záujemcom, ktorí sú mu známi najneskôr 3 pracovné dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená elektronickými prostriedkami v systéme IS EVO. Komunikovať s obstarávateľom je možné po prihlásení do systému IS EVO pomocou prístupových údajov záujemcu. Vysvetlenie bude poskytnuté elektronickými prostriedkami v systéme IS EVO a v profile obstarávateľa. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému IS EVO. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3) Obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov 1 a 2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. 4) Ak vo vyhlásení verejného obstarávania alebo v ostatnej súťažnej dokumentácii existuje odkaz na národnú legislatívu, má sa za to, že vždy platí aj ekvivalentný právny predpis podľa európskeho práva, ak to nie je jednoznačne vylúčené. 5) Zábezpeka ponúk sa vyžaduje a je stanovená vo výške: 12 000,00 €. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6) V súlade s § 38 ods. 1 písm. d) ZVO obstarávateľ uvádza, že uplatňuje podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g). 7) Predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, nie je ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 8) Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční podľa § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní .