Vyhlásené obstarávanie

Služby prevádzkovej a SW podpory na systém elektronickej podateľne a dlhodobého archívu rezortu kultúry


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 370 880,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. December 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Ostatné podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch - Pokyny na vypracovanie ponuky.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Služby prevádzkovej a SW podpory na systém elektronickej podateľne a dlhodobého archívu rezortu kultúry

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú servisné služby a služby podpory softvérových produktov paušálne služby, služby rozvoja nepaušálne služby, služby SW a HW podpory tretích strán: Software pre EP Typ I. TYP:SW produkt pre funkcie elektronického podpisu/pečate (tvorbu a overovanie) v automatizovanom režime (A-SCVA modul) Software pre EP Typ II. Typ: SW produkt pre integráciu elektronické schránky ÚPVS pre prijímanie a spracovanie elektronických dokumentov a na Centrálny elektronický priečinok (variant CEP). Software pre EP Typ III. Typ: SW produkt pre funkciu dlhodobého uchovávania elektronických dokumentov a dátových objektov podpísaných elektronickým podpisom. Software pre EP Typ IV. Typ: SW produkt pre funkcie elektronického podpisu klientsky modul pre používateľov KEP (SCVA modul) Software pre EP typ I. variant ZK Typ: SW produkt s funkciami elektronického podpisu/pečate (tvorbu a overovanie) v automatizovanom režime (A-SCVA modul) Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných pokladoch.. Predmetom zákazky sú servisné služby a služby podpory softvérových produktov paušálne služby, služby rozvoja nepaušálne služby, služby SW a HW podpory tretích strán: Software pre EP Typ I. TYP:SW produkt pre funkcie elektronického podpisu/pečate (tvorbu a overovanie) v automatizovanom režime (A-SCVA modul) Software pre EP Typ II. Typ: SW produkt pre integráciu elektronické schránky ÚPVS pre prijímanie a spracovanie elektronických dokumentov a na Centrálny elektronický priečinok (variant CEP). Software pre EP Typ III. Typ: SW produkt pre funkciu dlhodobého uchovávania elektronických dokumentov a dátových objektov podpísaných elektronickým podpisom. Software pre EP Typ IV. Typ: SW produkt pre funkcie elektronického podpisu klientsky modul pre používateľov KEP (SCVA modul) Software pre EP typ I. variant ZK Typ: SW produkt s funkciami elektronického podpisu/pečate (tvorbu a overovanie) v automatizovanom režime (A-SCVA modul) Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných pokladoch.

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie bude realizované v súlade s § 20 ZVO prostredníctvom funkcionality IS EVO ver. 18, vrátane komunikácie, predkladania a vyhodnocovania ponúk. Predmetné verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom IS EVO dostupné na webe Úradu pre verejné obstarávanie. Súťažné podklady sú dostupné: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie zakaziek/detail/dokumenty/429034. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok a aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ZVO a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa§ 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 ZVO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať takú ponuku uchádzača, ktorá presiahne predpokladanú hodnotu zákazky. V prípade, ak ponuky všetkých uchádzačov presiahnu predpokladanú hodnotu zákazky, verejný obstarávateľ môže uvedené identifikovať ako dôvod hodný osobitného zreteľa a bude postupovať v súlade s § 57 ods. 2 ZVO. Predmetné verejné obstarávanie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.