Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia miestnej komunikácie Zelený kríčok


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 233 379,44
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Január 2021
Dátum otvárania ponúk:
29. Január 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Radnica, Ulica Hlavná č. 1, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, I. posch., kancelária odboru verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ oznamuje všetkým uchádzačom, že vzhľadom na aktuálnu súvisiacu a z dôvodu mimoriadnych nariadení/opatrení vlády SR súvisiacich s krízou spôsobenou ochorením COVID-19 nebude možná osobná účasť na otváraní ponúk. Na základe uvedeného bude otváranie ponúk prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPIHNE. Bližšie informácie v časti VI.3) DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia miestnej komunikácie Zelený kríčok

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kompletná rekonštrukcia líniovej stavby miestnej komunikácie Zelený kríčok v Trnave vrátane výkonu archeologického pamiatkového výskumu a s tým súvisiacich zemných prác. Rozsah prác a dodávok je riešený v projektovej dokumentácii realizačný projekt stavby Rekonštrukcia miestnej komunikácie Zelený kríčok, spracovanej spoločnosťou DAQE Slovakia s.r.o., Žilina v 03/2018 a v ostatných dokumentoch k zákazke.. Predmetom zákazky je kompletná rekonštrukcia líniovej stavby miestnej komunikácie (ďalej len MK) Zelený kríčok v Trnave. V rámci rekonštrukcie projekt uvažuje s opravou samotného telesa miestnej komunikácie v rozsahu od mosta cez Trnávku (úroveň odbočenia na ČS PHM) až po odbočenie na Šrobárovu ulicu resp. na Ulicu Rybníková, vrátane všetkých peších trás, plôch nástupišťa autobusových zastávok, vedľajšej časti miestnej komunikácie vedenej za plochami zelene popri objektoch. Stavebnou úpravou prejdú aj priechody na svetelnej križovatke Ulíc Hospodárska a Zelený kríčok. Súčasťou stavby bude aj vybudovanie časti cyklochodníka v ploche zelene a lávky pre chodcov a cyklistov cez Trnávku. Na novo bude riešená komplet celá zeleň vrátane závlahového systému, obnoví sa sieť verejného osvetlenia, osadené budú nové zastávkové prístrešky so zelenými strechami, okrasná fontána, pitná fontána a prvky mobiliáru, betónové zábradlie jestvujúceho cestného mostu prejde sanačnými úpravami, vzdušné vedenie NN bude preložené do zeme, riešená bude aj príprava pre kamerový systém MsP. V rámci stavby je navrhovaná aj prestavba jestvujúceho objektu verejného WC a prístavba prevádzkových priestorov - kiosku. Navrhovanou stavbou vznikne jednopodlažný, podpivničený objekt, zastrešený kombináciou plochých striech. Prestavba rieši dispozičné riešenie existujúceho jednopodlažného podzemného objektu verejného WC, ktorý je čiastočne zapustený do terénu. Stavba je členená na stavebné objekty: Komunikácie, chodníky a spevnené plochy Zastávkové prístrešky a ich vybavenie Lávka pre peších a cyklistov ponad Trnávku Preložka NN vzdušného vedenia do zeme Verejné osvetlenie Verejné WC s kioskom Odvodnenie povrchov, odvodnenie striech objektov Príprava pre kamerový systém Sadové úpravy Závlahový systém Studňa Fontána Pitná fontána Vonkajšie NN rozvody v parku Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je v súťažných podkladoch a v dokumentoch k zákazke.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Verejný obstarávateľ oznamuje všetkým uchádzačom, že vzhľadom na aktuálnu súvisiacu a z dôvodu mimoriadnych nariadení/opatrení vlády SR súvisiacich s krízou spôsobenou ochorením COVID-19 nebude možná osobná účasť na otváraní ponúk. V súčasnosti nedokážeme predvídať ďalší vývoj a plánované opatrenia vlády SR. Na základe uvedeného bude otváranie ponúk prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPIHNE. Tohto on-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Ponuky budú sprístupnené týmto uchádzačom po lehote na otváranie ponúk a po otvorení ponúk komisiou. Uchádzači budú môcť vstúpiť do on-line prostredia pre sprístupnenie na totožnom mieste, ako predložili svoju ponuku (v totožnej záložke). Všetky prístupy do on-line prostredia budú zaprotokolované a automaticky logované do protokolu systému JOSEPHINE. Verejný obstarávateľ bude uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk posielať zápisnicu z otvárania ponúk bezodkladne po ich otvorení, i keď lehota podľa ZVO je päť pracovných dní odo dňa otvárania ponúk. Pokiaľ by sa akokoľvek zmenila situácia a bude potrebné uskutočniť zmeny, tieto budú riešené formou korigenda. 4. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 5. V predmetnom verejnom obstarávaní sú zadefinované sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ uplatňuje prostredníctvom osobitných podmienok zmluvy (čl. 15 zmluvy o dielo) sociálny aspekt v súlade s ustanoveniami § 42 ods. 12 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v platnom znení a ustanoveniami §8a zákona č. 365/2004 Z .z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon) prostredníctvom realizácie dočasných vyrovnávacích opatrení.