Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia objektu mestských jaslí


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Hlohovec
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
562 999,57
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
21. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
21. December 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenské centrum obstarávania, o.z. Hurbanovo námestie 46, 972 01 Bojnice, okres Prievidza
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a to účasťou prostredníctvom svojho štatutárneho orgánu /svojich štatutárnych orgánov, resp. môžu byť zastúpení osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Bližšie informácie o účasti na verejnom otváraní sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia objektu mestských jaslí

Opis obstarávania

Predmetom a cieľom zákazky je zabezpečiť rekonštrukciu a vybavenie objektu pôvodných mestských jaslí za účelom obnovy jeho pôvodnej funkcie zriadenia mestských jaslí dostupných pre obyvateľov mesta Hlohovec. Zavedením tejto služby sa dosiahne uspokojenie dopytu po nej, mesto bude schopné vyhovieť početným žiadateľom. Projekt významne prispeje k zlepšeniu životných podmienok cieľovej skupiny: mladých rodín s deťmi do 3 rokov veku. Takisto bude významným príspevkom k vytvoreniu kvalitných pracovných podmienok pre budúcich pracovníkov mestských jasieľ.. Opis predmetu zákazky je bližšie určený v Súťažných podkladoch, priložených výkazoch výmer a technickej dokumentácií. Cenová ponuka pozostáva z celkovo ôsmich stavebných objektov, ktoré uchádzači naceňujú tak vo výkaze výmer, ako aj priložených prílohách a v systéme JOSEPHINE.

Doplňujúce informácie

1/ Vzhľadom na odkladaciu podmienku v Zmluve o dielo - v prípade, ak verejnému obstarávateľovi nebude kladne schválený priebeh verejného obstarávania, účinnosť zmluvy nemusí nastať a verejný obstarávateľ má právo od takejto zmluvy odstúpiť. V takomto prípade upozorňujeme uchádzačov, že žiadnemu z nich, (vrátane budúceho víťazného uchádzača) nevzniká nárok na náhradu škody či ušlého zisku. 2/ Verejný obstarávateľ si bude od víťazného uchádzača uplatňovať zádržné. Bližšie informácie o ňom sú uvedené v Súťažných podkladoch.