Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia prevádzkového súboru chladenia v budove NR SR


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kancelária Národnej rady Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
833 283,81
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45300000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
16. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
16. December 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Kancelária Národnej rady SR, Župné námestie 12, 811 03 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, pričom bližšie informácie o otváraní ponúk, oprávnených osobách a podmienkach ich účasti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia prevádzkového súboru chladenia v budove NR SR

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kompletná rekonštrukcia systému chladenia v budove Národnej rady Slovenskej republiky, ktorý sa nachádza v pôvodnom stave. Rekonštrukcia chladenia je riešená výmenou za nový systém chladenia, teda kompletnou výmenou technológie chladenia, vrátane kompletnej rekonštrukcie všetkých prislúchajúcich rozvodov a inštalácií. Z funkčného, technologického a technického hľadiska je jestvujúce chladiace zariadenie/ technológia zastarané, opotrebované, poruchové s vysokou energetickou náročnosťou a verejný obstarávateľ ho plánuje nahradiť novou, modernou technológiou s cieľom zvýšiť spoľahlivosť technológie a znížiť energetickú náročnosť chladenia a prostredia. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii.. Predmetom zákazky je kompletná rekonštrukcia systému chladenia v budove Národnej rady Slovenskej republiky, ktorý sa nachádza v pôvodnom stave. Rekonštrukcia chladenia je riešená výmenou za nový systém chladenia, teda kompletnou výmenou technológie chladenia, vrátane kompletnej rekonštrukcie všetkých prislúchajúcich rozvodov a inštalácií. Z funkčného, technologického a technického hľadiska je jestvujúce chladiace zariadenie/ technológia zastarané, opotrebované, poruchové s vysokou energetickou náročnosťou a verejný obstarávateľ ho plánuje nahradiť novou, modernou technológiou s cieľom zvýšiť spoľahlivosť technológie a znížiť energetickú náročnosť chladenia a prostredia. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1. Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 28 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní zvážil vhodnosť rozdelenia zákazky na časti, pričom na základe relevantných dôvodov verejný obstarávateľ zákazku na časti nedelí. Rozdelenie zákazky by mohlo predstavovať riziko, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obtiažnym či drahým a potreba koordinácie jednotlivých dodávateľov častí zákazky by mohla predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Nie je možné zriadenie staveniska pre viaceré hospodárske subjekty/dodávateľov, práce a dodávky vzhľadom na povahu a veľkosť staveniska je nevyhnutné uskutočniť jedným dodávateľom, ktorý pokryje celý predmet zákazky ako celok, pričom bude verejnému obstarávateľovi zodpovedať za celý rozsah stavebných prác a s tým súvisiacich záruk a závad. 2. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta uskutočnenia stavebných prác, konkrétne detaily o obhliadke sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Komunikácia sa uskutočňuje elektronickou podobou prostredníctvom systému EVO. Podrobné informácie o systéme EVO sú uvedené na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, vrátane príručiek, videonávodov a podobne - https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html. Plynutie zákonných lehôt v elektronickej komunikácii je odo dňa odoslania/doručenia správy (doručenie nastáva v okamihu odoslania).Odkaz na profil verejného obstarávateľa zriadený na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie - https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/233. Uchádzač predloží ponuku elektronicky prostredníctvom systému EVO. 4.Zábezpeka ponúk sa nevyžaduje. 5.Verejný obstarávateľ určil osobitnú podmienku plnenia zmluvy podľa § 42 ods. 12 zákona o verejnom obstarávaní úspešný uchádzač je povinný predložiť oprávnenie (platný certifikát) o odbornej spôsobilosti na nakladanie s fluórovanými skleníkovými plynmi podľa § 6 zákona č. 286/2009 Z.z o fluórovaných skleníkových plynoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a § 5 zákona č. 321/2012 Z.z. o ochrane ozónovej vrstvy zeme alebo ekvivalentný doklad podľa príslušných právnych predpisov v krajine sídla uchádzača. 6.Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, tzv. superreverz. 7.Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby úspešný uchádzač v zmluve najneskôr v čase jej uzavretia uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno, priezvisko, adresu pobytu, dátum narodenia v súlade s ustanovením § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.