Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia budovy Bratislavského bábkového divadla


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 970 025,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212322-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
1. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
1. December 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Úrad Bratislavského samosprávneho kraja, Sabinovská 16, 820 05 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený svojim štatutárnym orgánom, členom štatutárneho orgánu alebo splnomocnenou osobou. Doklady požadované na preukázanie oprávnenia osoby na účasť na otváraní ponúk v mene uchádzača sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia budovy Bratislavského bábkového divadla

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na objekte Bratislavského bábkového divadla, Dunajská ulica č.36, Bratislava v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok.. Predmetom zákazky sú stavebné práce na objekte Bratislavského bábkového divadla, Dunajská ulica č.36, Bratislava v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie a zmluvných podmienok. Rekonštrukcia spočíva v búracej časti administratívnej budovy, búranie zadných častí zázemia divadla sa v značnej miere už realizovalo a predmetom búracích prác bude teda odstránenie múru susediaceho so susednými budovami. Ráta sa s výstavbou potrebných priestorov ako šatne hercov, sociálne zariadenia, skladové priestory a miestnosť na nácvik v mieste pôvodnej stavby a zelenou strechou. Pozemok je kompletne zastavaný. Súčasťou rekonštrukcie je aj výmena okien, vybudovanie výťahu v administratívnej časti budovy, repliky a repas dverí v interiéri a na uličnej fasáde i úprava omietok. Farebnosť jestvujúcej uličnej fasády je nevyhovujúca, projekt uvažuje z novým farebným riešením fasády. V hlavnej a zadnej časti objektu sa robia zásahy v úrovni základov, 1.NP a 2.NP, pričom sa menia aj konštrukcie striech. V prednej časti objektu sa robia statické zásahy do konštrukcie zosilnenia krovu, výmeny krytiny a poškodených častí krovu na 4.NP. Objekt sa nachádza v pamiatkovej zóne a je pamiatkovo chránený. Bratislavské bábkové divadlo sa nachádza na pozemkoch parc. č. 8838, súp. č. stavby 3623, LV 3175 v katastrálnom území Staré mesto, Obec BA-m.č. STARÉ MESTO.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ osobitne upozorňuje uchádzačov na povinnosti vo vzťahu k nakladaniu s odpadmi. Podrobnosti o podmienkach vykonania zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch a v návrhu Zmluvy o dielo. 2. Podľa § 41 ods. 1 písm. a) ZVO verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch vyžaduje, aby uchádzač vo svojej ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom. Zároveň verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch vyžaduje splnenie podmienok podľa § 41 ods. 1 písm. b) ZVO. 3. Splnenie podmienok účasti možno preukázať Jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO, v ktorom uchádzač vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil, pričom doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladajú verejnému obstarávateľovi uchádzači podľa § 55 ods. 1 ZVO v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom. Verejný obstarávateľ umožňuje hospodárskym subjektom prehlásiť splnenie podmienok účasti prostredníctvom globálneho údaju uvedeného v oddiele IV. časti JED. 4. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (systém EVO ver. 18.0). Bližšie informácie k spôsobu zaevidovania sa do verejnej súťaže do IS EVO ver. 18.0 zo strany uchádzača sú uvedené v príručke a krátkych inštruktážnych videách zverejnených na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 6. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 80 000,- EUR. Podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch. 7. Verejný obstarávateľ uplatňuje podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o VO. 8. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta plnenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 9. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, obstarávaním inovácií. Verejný obstarávateľ v súlade s § 10 ods. 7 ZVO použil sociálne hľadisko spočívajúce vo vytvorení pracovných miest pre dlhodobo nezamestnané fyzické osoby ako osobitnú podmienku plnenia zmluvy. Podrobnejšie podmienky uplatnenia sociálneho hľadiska sú uvedené v zmluve o dielo.