Vyhlásené obstarávanie

Prestavba cyklochodníka pri bývalých kasárňach - 1. etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Spišská Nová Ves
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
297 693,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
8. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
8. December 2020
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Spišská Nová Ves, Štefánikovo nám. č. 1, Otváranie "obálok" t.z. Vašich elektronických ponúk sa realizuje výhradne elektronicky a to spôsobom a funkcionalitou určenou IS EVO ver. 18.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní elektronických ponúk v systéme EVO môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Prestavba cyklochodníka pri bývalých kasárňach - 1. etapa

Opis obstarávania

Zaistenie bezpečných a vyhovujúcich podmienok pre nemotorovú dopravu - pohyb cyklistov a chodcov medzi zábavno-obchodným centrom Madaras a miestnou lokalitou Za Hornádom rekonštrukciou pôvodného cyklochodníka s asfaltovým krytom, ktorý v súčasnosti vykazuje vážne poškodenia v oblasti stability na hrane koryta vodného toku Hornád a menej vážne poškodenia asfaltového krytu.. Predmetom zákazky je vybúranie pôvodného cyklochodníka a chodníka pre peších a realizácia nového cyklochodníka o šírke 3,0 m s asfaltovým krytom a chodníka pre peších o šírke 1,5 m s krytom zo zámkovej dlažby. V časti bezprostredného priblíženia k svahu vodného toku sa realizuje podkladná ŽB doska spriahnutá s opornými múrikmi pre dosiahnutie stabilizácie konštrukcie. Súčasťou je realizácia príslušného zvislého a vodorovného značenia a bezpečnostného oceľového zábradlia. Celková dĺžka predmetnej stavby je 362,78 m.

Doplňujúce informácie

- Úspešný uchádzač ako dodávateľ je povinný sa zaviazať, že strpí výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej verejným obstarávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku. - Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Zábezpeka na celú zákazku je stanovená vo výške 8.000, - Eur (slovom osemtisíc Eur).