Vyhlásené obstarávanie

Spotrebný materiál pre prípravu 68Ga označených rádiofarmák


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Inštitút nukleárnej a molekulárnej medicíny
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
85 492,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33000000-0
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
20. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
20. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Dátum a čas: 20.11.2020 11:00 Miesto: Proces otvárania ponúk sa uskutoční v sídle verejného obstarávateľa, t.j. na adrese: Inštitút nukleárnej a molekulárnej medicíny, Rastislavova 43, 042 53 Košice - mestská časť Juh, v zasadacej miestnosti č. 256 na 1. poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO do systému JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com/). Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods.3 ZVO v spojení s § 112 ods. 11 ZVO neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Spotrebný materiál pre prípravu 68Ga označených rádiofarmák

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodávka predmetu zmluvy: Spotrebný materiál pre prípravu 68Ga označených rádiofarmák. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je nákup a dodávka predmetu zmluvy: Spotrebný materiál pre prípravu 68Ga označených rádiofarmák. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Všetky dokumenty k zákazke sú všeobecne verejné dostupné v profile verejného obstarávateľa v záložke "zákazky" na webovej stránke: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9124 a na stránke: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/9532/summary Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázanie splnenia požiadaviek na predmet zákazky, ktoré sú bližšie špecifikované v bode 26 časti V. kapitoly A súťažných podkladov. Zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, tzn. akonáhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Ponuka je vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO a vložená do systému JOSEPHINE umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/.Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Autentifikáciu je možné previesť spôsobmi, uvedenými v bode 16.22 súťažných podkladov. Autentifikovaný uchádzač si po prihlásení do systému JOSEPHINE v prehľade - zozname obstarávaní vyberie predmetné obstarávanie a vloží svoju ponuku do určeného formulára na príjem ponúk, ktorý nájde v záložke Ponuky a žiadosti. Bližšie informácie o komunikácii sú uvedené v časti II. kapitoly A súťažných podkladov. Žiadosťou o účasť sa podľa § 2 ods.5 písm. j) ZVO rozumie písomná žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov, ak ide o postup zadávania podlimitnej zákazky bez využitia elektronického trhoviska. Žiadosť o účasť, resp. informáciu o prevzatí súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa s uvedením dátumu prevzatia je záujemca povinný doručiť verejnému obstarávateľovi prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE v lehote uvedenej v bode IV.2.2) tejto výzvy. Žiadosť o účasť, resp. informácia o prevzatí súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu/žiadateľa (obchodné meno, sídlo/miesto podnikania, meno a priezvisko zodpovednej osoby, jej telefónne číslo a e-mail). Uvedené sa požaduje z dôvodu objektívneho stanovenia momentu prevzatia súťažných podkladov a s tým súvisiace určenie lehôt podľa ZVO. Ak záujemca uvedenú požiadavku nedodrží, verejný obstarávateľ bude zákonné lehoty počítať od momentu zverejnenia súťažných podkladov v profile verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov v súlade s ustanovením podľa § 46 ZVO o tom, že nevyžaduje od uchádzačov zloženie zábezpeky za účelom zabezpečenia viazanosti ich ponuky. Obhliadka miesta poskytnutia predmetu zákazky nie je verejným obstarávateľom organizovaná. V zmysle § 112 ods. 6 ZVO sa verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. Bližšie informácie k vypracovaniu ponuky viď bod 16 časti III. kapitoly A súťažných podkladov.