Vyhlásené obstarávanie

Obuv


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Generálne riaditeľstvo Zboru väzenskej a justičnej stráže (GR ZVJS)
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 783 413,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18800000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
5. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
7. December 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. December 2020
Ponuka musí platiť do:
7. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, resp. splnomocnení zástupcovia, ktorých ponuka bola predložená na príslušnú časť zákazky v lehote na predkladanie ponúk. Pričom verejnému obstarávateľovi predložia, originál s osvedčením pravosti podpisu, resp. úradne osvedčenú fotokópiu splnomocnenia a preukaz totožnosti.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Obuv

Obuv

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie obuvi pre potreby Zboru väzenskej a justičnej stráže. Predmetom obstarávania je dodanie obuvi pre potreby Zboru väzenskej a justičnej stráže, rozdelenej na časti: časť 1. - vychádzková a treková obuv časť 2. - športová obuv časť.3 - prezuvkyPredmetom obstarávania je dodanie obuvi pre potreby Zboru väzenskej a justičnej stráže, rozdelenej na časti: časť 1. - vychádzková a treková obuv časť 2. - športová obuv časť.3 - prezuvkyPredmetom obstarávania je dodanie obuvi pre potreby Zboru väzenskej a justičnej stráže, rozdelenej na časti: časť 1. - vychádzková a treková obuv časť 2. - športová obuv časť.3 - prezuvky

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady, vrátane ich doplnení a vysvetlení, sú záujemcom prístupné bezodplatne, neobmedzene, úplným a - priamym prístupom na adrese: - https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/428903 - Záujemcovi, ktorý má záujem o účasť vo verejnom obstarávaní, odporúčame, aby priebežne sledoval predmetnú zákazku v profile verejného obstarávateľa, vedenom na stránke Úradu pre verejné obstarávanie, resp. na vyššie uvedenej URL adrese z dôvodu prípadných vysvetlení, resp. doplnení súťažných podkladov. sú uvedené v súťažných podkladoch. - V prípade ak verejný obstarávateľ zistí na základe dôveryhodných informácií, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, bude postupovať v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní.