Vyhlásené obstarávanie

Stravné lístky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská inšpekcia životného prostredia
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 329 429,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
55520000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2020
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), ktorý sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, alebo ním poverená osoba, ktorá je povinná sa preukázať preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie podpísaným štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Stravné lístky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup stravných lístkov na zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa v stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov dodávateľa, oprávnených tieto služby poskytovať v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov a § 97 zákona č. 55/2017 Z. z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Stravný lístok je určený výlučne na úhradu stravy v určených stravovacích zariadeniach alebo na úhradu v obchodoch poskytujúcich suroviny slúžiace na príprave teplého jedla. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je nákup stravných lístkov na zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa v stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov dodávateľa, oprávnených tieto služby poskytovať v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov a § 97 zákona č. 55/2017 Z. z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Stravný lístok je určený výlučne na úhradu stravy v určených stravovacích zariadeniach alebo na úhradu v obchodoch poskytujúcich suroviny slúžiace na príprave teplého jedla. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Táto nadlimitná zákazka bude zadávaná elektronicky prostredníctvom nadlimitného trhoviska, ktoré je súčasťou Elektronického trhoviska. Podklady k predkladaniu ponúk sú prístupné na https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/1739. 2. Komunikačným jazykom v tomto verejnom obstarávaní je slovenský jazyk, ponuky je potrebné predložiť v slovenskom jazyku, prípadne českom jazyku. 3. Verejný obstarávateľ bude predložené ponuky v tomto verejnom obstarávaní vyhodnocovať v zmysle § 66 ods. 7 ZVO (reverzná verejná súťaž), t. j. vyhodnotí splnenie podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní a vyhodnotí ponuky z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk umiestnil na prvom mieste v poradí. 4. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, verejný obstarávateľ poskytne bezodkladne, najneskôr však 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk zverejnením na Elektronickej tabuli a v záložke Lehoty predmetných súťažných podkladov tohto verejného obstarávania v rámci EKS za predpokladu, že žiadosť o vysvetlenie bude doručená elektronicky funkcionalitou EKS dostatočne vopred. 5. Obsah ponuky je determinovaný vzorom ponuky, ktorý je uvedený v podsystéme Nadlimitného trhoviska EKS. Záložka s názvom Predloženie ponuky je pre uchádzača prístupná z Elektronickej tabule konkrétnej zákazky zadávanej v rámci Nadlimitného trhoviska. Uchádzač predkladá ponuku tým spôsobom, že vyplní vzor ponuky svojím návrhom a prostredníctvom podsystému Nadlimitného trhoviska EKS ju odošle. V ponuke uchádzač uvedie aj informácie predpísané vzorom ponuky, prípadne doplní určeným spôsobom Jednotný európsky dokument, vrátane návrhu na plnenie kritéria a heslo pre šifrovanie ponuky a potvrdenie tohto hesla jeho opätovným uvedením. 6. Náklady spojené s účasťou v tomto verejnom obstarávaní znáša v plnej výške uchádzač bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi bez ohľadu na výsledok tohto verejného obstarávania. 7. Verejný obstarávateľ postupuje v tomto verejnom obstarávaní podľa § 20 ods. 1 ZVO.