Vyhlásené obstarávanie

Centrálne obstarávanie licencií a licenčnej podpory pre vybrané služby PaaS vládneho cloudu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 907 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72250000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. November 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
27. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Výsledky

Centrálne obstarávanie licencií a licenčnej podpory pre vybrané služby PaaS vládneho cloudu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka licencií Talend MDM Platform alebo ich ekvivalent a súvisiacej licenčnej podpory na obdobie 36 mesiacov za účelom zabezpečenia kontinuity prevádzky PaaS vládneho cloudu služby ID2.1, ako aj zabezpečenia kontinuity prevádzky služieb SaaS pre stotožnenie údajov s referenčnými údajmi, ako sú uvedené pod ID 3.4, ID 3.5, ID3.6 a ID 3.7 v Katalógu služieb vládneho cloudu, a ktoré sú vybudované nad službou ID2.1.. Predmetom zákazky je dodávka licencií Talend MDM Platform alebo ich ekvivalent a súvisiacej licenčnej podpory na obdobie 36 mesiacov za účelom zabezpečenia kontinuity prevádzky PaaS vládneho cloudu služby ID2.1, ako aj zabezpečenia kontinuity prevádzky služieb SaaS pre stotožnenie údajov s referenčnými údajmi, ako sú uvedené pod ID 3.4, ID 3.5, ID3.6 a ID 3.7 v Katalógu služieb vládneho cloudu, a ktoré sú vybudované nad službou ID2.1.

Doplňujúce informácie

1 Doplňujúce informácie k podmienkam účasti osobného postavenia: 1.1 Doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje osobné postavenie musia byť v ponuke predložené ako scan originálu alebo ako scan ich úradne osvedčenej kópie, pokiaľ nie je uvedené inak. 1.2 Ak uchádzač má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov uvedených v § 32 ods. 2 ZVO alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. 1.3 Ak právo štátu uchádzača so sídlom, miestom podnikania alebo obvyklým pobytom mimo územia Slovenskej republiky neupravuje inštitút čestného vyhlásenia, môže ho nahradiť vyhlásením urobeným pred súdom, správnym orgánom, notárom, inou odbornou inštitúciou alebo obchodnou inštitúciou podľa predpisov platných v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu uchádzača. 2. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritérium na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia rámcovej dohody, predmetné verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, obstarávaním inovácií alebo obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 3. Verejný obstarávateľ nevyžaduje zábezpeku. 4. Odôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch k verejnému obstarávaniu. 5.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Verejný obstarávateľ vyhlasuje a riadi proces verejného obstarávania ako centrálna obstarávacia organizácia podľa § 15 ods. 2 písm. a) ZVO a v súlade s jeho štatútom, podľa ktorého vykonáva centralizovanú činnosť vo verejnom obstarávaní v oblasti informačno-komunikačných technológií. Verejný obstarávateľ obstaráva zákazku pre viacerých verejných obstarávateľov, ktorých v súlade s § 15 ods. 6 ZVO identifikoval nasledovne: a)verejný obstarávateľ podľa § 7 ods. 1 písm. a) ZVO b)verejný obstarávateľ podľa § 7 ods. 1 písm. b) ZVO c)verejný obstarávateľ podľa § 7 ods.1 písm. c) ZVO d)verejný obstarávateľ podľa § 7 ods. 1 písm. d) ZVO Zoznam orgánov verejnej moci (ďalej aj ako OVM), pre ktoré verejný obstarávateľ obstaráva zákazku, je uvedený v prílohe č. 6 k Rámcovej dohode.