Vyhlásené obstarávanie

ZLEPŠENIE TEPELNOIZOLAČNÝCH VLASTNOSTÍ ŠD ČAJKA


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
UNIVERZITA J. SELYEHO
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
672 831,40
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
19. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
19. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
UNIVERZITA J. SELYEHO, Bratislavská cesta 3322, 945 01 Komárno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Pre uchádzačov, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk jeotváranie ponúk verejné. Bližšie informácie v Súťažných podkladoh, bod 23.2.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

ZLEPŠENIE TEPELNOIZOLAČNÝCH VLASTNOSTÍ ŠD ČAJKA

Opis obstarávania

Predmetom zákazky Zlepšenie tepelnotechnických vlastností ŠD Čajka je modernizácia objektu za účelom zvýšenia estetickej stránky objektu, zníženia nákladov na vykurovanie eliminovaním tepelných strát v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok.. Predmetom zákazky Zlepšenie tepelnotechnických vlastností ŠD Čajka je modernizácia objektu za účelom zvýšenia estetickej stránky objektu, zníženia nákladov na vykurovanie eliminovaním tepelných strát v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako ,,PD) a zmluvných podmienok. ZHOTOVITEĽ STAVEBNÝCH PRÁC SA MUSÍ RIADIŤ PLANÝMI NORMAMY STN, EN: Pri realizácii všetkých prác je potrebné dodržiavať všetky príslušné normy (STN, EN), Vyhlášky a súvisiace predpisy, ktoré sa na tieto práce vzťahujú. Používať možno len materiály s atestom. Stavebné úpravy vykonávať podľa štandardných postupov a technologických predpisov vybraných stavebných prvkov. Podrobný opis viď. Sprievodné a súhrnné technické správy, technické správy a realizačné projektové dokumentácie.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.uvo.gov.sk. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 2. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 3. Verejný obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 4. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 10 000 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch v bode č. 16. 5. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED) alebo v súlade s § 114 ods. 1 čestné vyhlásenie. 6. V súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 a § 152 sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 ZVO. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk a iba v prípade ponuky uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 7. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41, ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 8. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.