Vyhlásené obstarávanie

Dekontaminačné jednotky s dezinfekčnou náplňou a izolačné a transportné prostriedky (BIOVAK a IZOLÁTOR)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
257 018,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35113200-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
18. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
18. November 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality EKS na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie. Podrobné pokyny pre uchádzačov sú uvedené v súťažných podkladoch, bod 25.1 až 25.5.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Výsledky

Dekontaminačné jednotky s dezinfekčnou náplňou a izolačné a transportné prostriedky (BIOVAK a IZOLÁTOR)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky transportných prostriedkov pre osoby s vysoko nebezpečnou nákazou (BIOVAKOV), slúžiacich na dočasnú izoláciu pacienta podozrivého z vysoko nebezpečnej nákazy alebo naopak pacienta pred ohrozeniami zvonku, zabezpečenie dodávky systémov okamžitej izolácie pacienta (IZOLÁTOROV), určených na okamžitú izoláciu infekčného pacienta, ako aj nákup pracovísk mobilných dekontaminačných jednotiek s dezinfekčnou náplňou (dekontaminačných spŕch), ktoré sú určené na dekontamináciu príslušníkov HaZZ v ochranných protichemických oblekoch.. Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky : - transportných prostriedkov pre osoby s vysoko nebezpečnou nákazou (BIOVAKOV) v počte 16 kusov, - systémov okamžitej izolácie pacienta (IZOLÁTOROV) v počte 8 kusovPredmetom zákazky je nákup pracovísk mobilných dekontaminačných jednotiek s dezinfekčnou náplňou (dekontaminačných spŕch) v počte 16 kusov.

Doplňujúce informácie

1.Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 66 ods. 7 prvej vety zákona (tzv. reverzná verejná súťaž). 2. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti verejný obstarávateľ oznámi v súlade s § 48 zákona a v súlade so súťažnými podkladmi. 3. Verejný obstarávateľ/Objednávateľ pri zadávaní tejto zákazky postupuje podľa § 20 zákona. 4. Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na dodanie/poskytnutie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo 1 z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní, ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu zmluvy a komunikácie / zodpovednosti v procese plnenia zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovia skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie b) obstarávanie inovácií, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty