Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
38 743 342,78
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
15. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
10. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
10. November 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú uchádzačom zverejnené informácie v zmysle § 52 ods. 2 zákona o verejnom otváraní. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém Josephine logovať a budú súčasťou protokolov v danom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Výsledky

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Dodávka elektrickej energie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie do odberných miest hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy a jej organizácií v zriaďovateľskej, resp. zakladateľskej pôsobnosti, vrátane prepravy, distribúcie a služieb spojených s dodávkou elektriny, prevzatia zodpovednosti za odchýlku, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete do odberných miest hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy a jeho organizácií v zriaďovateľskej, resp. zakladateľskej pôsobnosti. Podrobné informácie o predmete zákazky sa nachádzajú v časti D. súťažných podkladov.. Celkový predpokladaný odber za jednotlivé odberné miesta počas trvania zmluvného vzťahu od 01.01.2021 do 31.12.2023 je 263 368 MWh.

Doplňujúce informácie

VI.3.1) Verejný obstarávateľ vystupuje v rámci tohto obstarávania ako centrálna obstarávacia organizácia v zmysle § 15 ZVO a zároveň vystupuje aj ako verejný obstarávateľ, ktorý riadi verejné obstarávanie v zmysle § 16 ZVO, pričom koná na účet všetkých zúčastnených verejných obstarávateľov. VI.3.2) Verejný obstarávateľ bude vo verejnej súťaži postupovať podľa § 66 ods. 7 druhej vety ZVO. VI.3.3) Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.4) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len RPVS) a nie sú zapísaní v RPVS. alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS. VI.3.5) Vzhľadom na podmienky plnenia rámcovej dohody je predmetné obstarávanie zeleným verejným obstarávaním.