Vyhlásené obstarávanie

Cyklotrasa Ferčekovce - Novoveská Huta


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Spišská Nová Ves
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
648 182,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
10. November 2020
Dátum otvárania ponúk:
10. November 2020
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Spišská Nová Ves, Štefánikovo nám. č. 1, Otváranie "obálok" t.z. Vašich elektronických ponúk sa realizuje výhradne elektronicky a to spôsobom a funkcionalitou určenou IS EVO ver. 18.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní elektronických ponúk v systéme EVO môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cyklotrasa Ferčekovce - Novoveská Huta

Opis obstarávania

Bezpečné prepojenie satelitných lokalít mesta Spišská Nová Ves Ferčekovce a Novoveská Huta pre nemotorovú dopravu výstavbou cyklochodníka s asfaltovým krytom v samostatnom koridore mimo hlavnej trasy cesty II/536, realizácia príslušného zvislého a vodorovného značenia a cyklistického prístrešku drevenej konštrukcie.. Predmetom zákazky sú stavebné práce vrátane odvodňovacích prvkov a príslušného dopravného značenia na výstavbe cyklochodníka, obojsmerného šírky 3,5 m a dĺžky 1927,67 m medzi mestskou časťou Ferčekovce a Novoveská Huta. Súčasťou stavby ako prvku doplnkovej cyklistickej infraštruktúry je prístrešok pre cyklistov so stojanmi na bicykle a ďalším drobným vybavením. Konštrukčné riešenie a rozsah prác je zrejmý z projektovej dokumentácie stavby.

Doplňujúce informácie

- Úspešný uchádzač ako dodávateľ je povinný sa zaviazať, že strpí výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej verejným obstarávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku. - Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Zábezpeka na celú zákazku je stanovená vo výške 15.000, - Eur (slovom pätnásťtisíc Eur).