Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia športových ihrísk pri ZŠ Martinská, Žilina


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
240 422,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212221-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. Október 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
23. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad v Žiline, Námestie obetí komunizmu č.1, 011 31 Žilina. V prípade okolností znemožňujúcich verejné otváranie ponúk, otváranie ponúk v časti kritérium sa uskutoční on-line v systéme ezakazky.sk, sprístupnením kritéria hodnotenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku navzájom.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku na jednotlivé časti v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač(fyzická osoba) alebo štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu (právnická osoba) sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revitalizácia športových ihrísk pri ZŠ Martinská, Žilina

Opis obstarávania

Revitalizácia športových ihrísk pri ZŠ Martinská, Žilina Dokumentácia je spracovaná podľa zákona č. 50/1976 Z (stavebný zákon) a následných noviel a vykonávacích predpisov. Dokumentácia je spracovaná pre stavebné povolenie v rozsahu pre realizáciu stavby a vychádza zo zámeru investora pre danú lokalitu. Predmetná stavba sa nachádza v areáli ZŠ Martinská na Vlčincoch, v mieste existujúceho oploteného športového areálu priamo prislúchajúceho ZŠ. Predmetom projektu je návrh revitalizácie existujúcich športových ihrísk. Konkrétne sa jedná o revitalizáciu atletického oválu a skoku do diaľky a futbalového ihriska. Návrh revitalizácie rieši návrh nových povrchov a súvisiacich športových zariadení. Navrhovaná stavba je v súlade s platným UPN SÚ.. Názov stavby: Revitalizácia športových ihrísk pri ZŠ Martinská, Žilina Ide o revitalizáciu existujúcich športových ihrísk parcela č. 7808/1 k.ú. Žilina : Atletický ovál dl 225m so šprintovou rovinkou dl 100m Skok do diaľky Vrh guľou Futbalové ihrisko s 2 futbalovými bránami junior Záchytná sieť za bránkoviskom (2x) Chodník Stavba bude slúžiť na športové aktivity atletiku (beh, skok do diaľky, vrh guľou) a junior futbal výlučne pre žiakov ZŠ Martinská. Rozsah prác a presná špecifikácia je určená v zmysle priloženého výkazu výmer ! Záver Všetky práce musia byť realizované podľa platných predpisov a noriem STN v čase realizácie stavby. Pred zahájením výkopových prác je nutné vytýčiť všetky podzemné inžinierske siete. V zmysle vyhlášky MPSVaR č. 147/2013 Z.z., zhotoviteľ si zaistí predmetné vytýčenie inžinierskych sietí. Práce budú realizované až po schválení finančných prostriedkov mestským zastupiteľstva mesta Žilina. Viac : súťažné podklady.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk. Súťažné podklady budú každému zaregistrovanému záujemcovi k dispozícii na komunikačnom elektronickom portáli www.ezakazky.sk bez obmedzenia. Spôsob vyžiadania a poskytnutia súťažných podkladov: a) hospodársky subjekt zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu www.ezakazky.sk. Viac súťažné podklady. 2.Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania prípadne v súťažných podkladoch, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní v platnom znení a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania. 3.Zábezpeka sa vyžaduje pre všetkých uchádzačov predkladajúcich ponuku. Platia podmienky § 46 zákona. Výška zábezpeky 3 000 EUR. Viac súťažné podklady