Vyhlásené obstarávanie

KOMUNIKAČNÝ SYSTEM SESTRA - PACIENT PRE ŚESŤ OŠETROVACÍCH JEDNOTIEK V BUDOVE MONOBLOKU VRÁTANE INŚTALÁCIE.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
110 332,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32570000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
12. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina, ul. V. Spanyola č. 43, 01207 Žilina- PK 3. poschodie, oddelenie verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods.3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné t.j. vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

KOMUNIKAČNÝ SYSTEM SESTRA - PACIENT PRE ŚESŤ OŠETROVACÍCH JEDNOTIEK V BUDOVE MONOBLOKU VRÁTANE INŚTALÁCIE.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka Komunikačného systému sestra-pacient pre šesť ošetrovacích jednotiek v budove monobloku vrátane jeho inštalácie.. Predmetom zákazky je dodávka Komunikačného systému sestra-pacient pre šesť ošetrovacích jednotiek v budove monobloku vrátane jeho inštalácie. Systém musí obsahovať komponenty, ktoré umožnia pacientom privolanie sestry z lôžka a vybraných miest. Tiež musia poskytovať komunikáciu medzi pacientom a sestrou a komunikáciu medzi personálom navzájom medzi terminálmi personálu a hlavným terminálom. Všetky požadované funkcie sú uvedené v technických požiadavkách. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Podlimitná zákazka sa zadáva s uplatnením § 112 ods. 6 ZVO, s použitím elektronickej aukcie. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom systému EVO. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný v registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov, ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi a majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora. Zábezpeka ponúk sa nevyžaduje. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzatvorenie zmluvy bude postupovať v zmysle §56 ods. 15 ( lehota podla odsekov 8,10 až 14 je dlhšia ako 10 pracovných dní)