Vyhlásené obstarávanie

„Rekonštrukcia dielní pre praktické vyučovania, Ďurčanského 2, Nitra“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
629 700,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
13. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční on line prostredníctvom aplikácie ZOOM
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční on line prostredníctvom aplikácie ZOOM Cloud meeting dňa 13.10.2020 o 13:00 hod. miestneho času. Link na inštaláciu aplikácie: https://zoom.us/support/download.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Rekonštrukcia dielní pre praktické vyučovania, Ďurčanského 2, Nitra“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zníženie energetickej náročnosti prízemnej nepodpivničenej budovy dielní pre praktické vyučovanie, SOŠ techniky a služieb v Nitre, nachádzajúcej sa na Ďurčanského 2. Objektu s plochou strechou a členitým pôdorysom, tvoreným štyrmi stavebnými sekciami s prevádzkovým rozčlenením : 1. Sekcia ,, A školiace pracovisko - kozmetika, učebňa, pedikúra 2. Sekcia ,, B školiace pracovisko kozmetika, prevádzková vybavenosť, učebňa 3. Sekcia ,, C školiace pracovisko kaderníctvo, prevádzková vybavenosť, učebňa 4. Sekcia ,, D školiace pracovisko - pánske a detské holičstvo, prevádzková vybavenosť, učebňa, ktoré zostávajú architektonicky a dispozične nezmenené. Každá zo štyroch prevádzkových sekcií je modulový systém, tvorený priečnymi nosnými stenami na ktorých sú v pozdĺžnom smere stavby uložené stropné prefabrikované panely SPIROL. Tuhosť stavby zabezpečujú stužujúce železobetónové vence a monolitické železobetónové prievlaky. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu obstarávania, v projektovej dokumentácií a vo výkaze výmer, ktorú sú súčasťou súťažných podkladov.. Podľa projektovej, sprievodnej dokumentácie a zadania

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať pri vyhodnocovaní ponúk v zmysle § 112 ods 6 ZVO. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiceProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Registrácia do portálu https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. je základom a povinnosťou záujemcu/uchádzača pre možnosť využívania všetkých nástrojov a služieb, ktoré portál ponúka a využíva pri elektronickom predkladaní ponúk a elektronickej komunikácii medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 zákona vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak nesplnil podmienky účasti; predložil neplatné doklady; poskytol informácie alebo doklady, ktoré sú nepravdivé alebo pozmenené tak že nezodpovedajú skutočnosti; pokúsil sa neoprávnene ovplyvniť postup verejného obstarávania; pokúsil sa získať dôverné informácie, ktoré by mu poskytli neoprávnenú výhodu; ak nastal konflikt záujmov podľa § 23, ktorý nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami; ak na základe dôveryhodných informácii má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak táto podmienka bola uvedená vo Výzve na predkladanie ponúk; pri posudzovaní odbornej spôsobilosti preukázateľne identifikovala protichodné záujmy záujemcu alebo uchádzača, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť plnenie zákazky; nepredložil po písomnej žiadosti vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov v určenej lehote; nepredložil po písomnej žiadosti doklady nahradené jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením v určenej lehote; nenahradil inú osobu, prostredníctvom ktorej preukazuje splnenie podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, ktorá nespĺňa určené požiadavky, v určenej lehote inou osobou, ktorá spĺňa určené požiadavky. 5. Ak už záujemca/uchádzač má v systéme zriadené konto prihlási sa priamo svojimi, už poskytnutými prihlasovacími údajmi (v prípade zabudnutých prihlasovacích údajov zvolí možnosť zaslania prihlasovacích údajov elektronicky na elektronickú adresu). 6. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.