Vyhlásené obstarávanie

Cyklistická radiála: Duklianska ulica - železničná stanica, autobusová stanica - sídl. Západ 1., Spišská Nová Ves


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Spišská Nová Ves
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
185 958,21
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233162-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
16. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
31. August 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Spišská Nová Ves, Štefánikovo nám. č. 1, Otváranie "obálok" t.z. Vašich elektronických ponúk sa realizuje výhradne elektronicky a to spôsobom a funkcionalitou určenou IS EVO ver. 18.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní elektronických ponúk v systéme EVO môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cyklistická radiála: Duklianska ulica - železničná stanica, autobusová stanica - sídl. Západ 1., Spišská Nová Ves

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zvýšenie bezpečnosti cyklistov stavebnou úpravou existujúceho cyklochodníka mimo vozovky, výmena a doplnenie zvislého a vodorovného značenia za účelom predĺženia cyklotrás a koridorov pre cyklistov v predmetnej lokalite.. Predmetom sú stavebné práce na rekonštrukcii existujúceho cyklochodníka so zámkovej dlažby mimo vozovky na ulici Duklianskej v úseku medzi križovatkami s ulicou Rojkoviča a Starosaskou. Jedná sa o vybúranie pôvodnej dlažby, podkladných vrstiev zo štrkodrvy, pôvodných kamenných obrubníkov. Zníženie nivelety navrhovaného cyklochodníka na úroveň vozovky, osadenie nových betónových obrubníkov, podkladných vrstiev a položenie krycej vrstvy z asfaltobetónu predpísaných frakcií. Súčasťou stavebných prác je výmena príp. doplnenie zvislého dopravného značenia v predmetnom úseku cyklochodníka ako aj v ostatných úsekoch cyklistických pruhov, ktoré sú súčasťou vozovky na Duklianskej ulice, resp. Chrapčiakovej a Fabiniho ulici. Presný rozsah je zrejmý z projektovej dokumentácie stavby.Predmetom realizácia vodorovného značenia cyklistických pruhov, príp. cyklokoridorov, ktoré sú súčasťou vozovky na Duklianskej ulici, resp. Chrapčiakovej a Fabiniho ulici. Presný rozsah je zrejmý z projektovej dokumentácie stavby.

Doplňujúce informácie

- Úspešný uchádzač ako dodávateľ je povinný sa zaviazať, že strpí výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej verejným obstarávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku. - Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Zábezpeka na celú zákazku (obidve časti zákazky spolu) je stanovená vo výške 5.000, - Eur (slovom päťtisíc Eur). V prípade, že uchádzač predkladá ponuku na samostatnú časť, poskytne zábezpeku v uvedenej výške len na predmetnú časť: Časť 1: stavebné práce a zvislé dopr. značenie:4.000,- Eur (slovom štyritisíc Eur) Časť 2: vodorovné dopravné značenie:1.000,- Eur (slovom jedentisíc Eur)