Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie prvkov zelenej infraštruktúry v areáli SPU v Nitre – časť SO 01 - Komunikácie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
158 111,10
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233253-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
30. September 2021
Miesto otvárania ponúk:
EkoAuris PLUS, s.r.o., Kúpeľná 3, 080 01 Prešov
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie sa uskutočni prostredníctvom portálu www.e-lena.sk v časti "Otváranie ponuk", v ktorej bude mať možnosť každý uchádzač, ktorý predloží ponuku sledovať otváranie ponúk, pričom systém ELENA automaticky zverejní obchodné názvy všetkých uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií. Na uvedenú skutočnosť verejný obstarávateľ upzoroňuje aj v súvislosti s opatreniami ohľadne situácie COVID-19.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vybudovanie prvkov zelenej infraštruktúry v areáli SPU v Nitre – časť SO 01 - Komunikácie

Opis obstarávania

Cieľom navrhovaného riešenia je zmena trasovania komunikácií v celom riešenom území areálu SPU v Nitre, vybudovanie reprezentatívnej plochy pred budovou jedálne a katedry, vybudovanie športových a oddychových plôch pre študentov a návštevníkov plochy. Zároveň sa rieši aj úprava povrchov existujúcich a navrhovaných peších komunikácií a spevnených plôch. Dielo sa skladá z nasledovných stavebných objektov: SO 01 - Komunikácie.. Cieľom navrhovaného riešenia je zmena trasovania komunikácií v celom riešenom území areálu SPU v Nitre, vybudovanie reprezentatívnej plochy pred budovou jedálne a katedry, vybudovanie športových a oddychových plôch pre študentov a návštevníkov plochy. Zároveň sa rieši aj úprava povrchov existujúcich a navrhovaných peších komunikácií a spevnených plôch. Dielo sa skladá z nasledovných stavebných objektov: SO 01 - Komunikácie. Podrobnejší opis predmetu zákazky viď. v časti B.2 a prílohy č. 8 a 9 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému ELENA, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania, okrem podaní a dokumentov súvisiace s uplatnením námietok podľa § 170. 2. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k všetkým poskytnutým dokumentom / informáciám počas lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude všetky dokumenty uverejňovať ako elektronické dokumenty v príslušnej časti zákazky v systéme ELENA. na portáli www.e-lena.sk. 3. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať kliknutím na odkaz "mám záujem" pri tejto zákazke zverejnenej na portáli www.e-lena.sk. 4. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 5. Ponuka musí byt vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 pism. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému ELENA umiestnenom na webovej adrese https://www.e-lena.sk/ 6. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky v hodnote 5 000,00 EUR. Ďalšie informácie o spôsobe a podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedene v súťažných podkladoch. 7. Upozornenie pre uchádzačov: Otváranie ponúk je možné absolvovať aj bez nutnosti fyzickej účasti na kontaktnej adrese verejného obstarávateľa. Otváranie ponúk je možné sledovať v reálnom čase na portáli www.e-lena.sk pre uchádzačov, ktorí predložia ponuku. Systém zverejni obchodne názvy uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií len tým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Na uvedenú skutočnosť verejný obstarávateľ upozorňuje aj v súvislosti s opatreniami ohľadne situácie COVID-19. 8. Elektronická aukcia nebude použitá. 9. Verejné obstarávanie je zamerané tak na sociálne (preukázanie osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 ZVO; predloženie Certifikátu ISO 9001 systém manažérstva kvality; predloženie Certifikátu OHSAS 18001 alebo ISO 45001 systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci) ako aj na environmentálne aspekty (predloženie Certifikátu STN EN ISO 14001 systém environmentálneho manažérstva). 10. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Rozdelenie zákazky by predstavovalo riziko, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obťažným, resp. potreba koordinácie dodávateľov jednotlivých častí predstavuje riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. 11. Verejný obstarávateľ informuje záujemcov, že nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu.