Vyhlásené obstarávanie

Kovoobrábacie CNC stroje pre SOŠ Pod Sokolicami Trenčín


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Trenčiansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
252 871,79
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42600000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
10. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
6. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvaranie sa uskutocni prostrednictvom portalu www.e-lena.sk v casti "Otvaranie ponuk", v ktorej bude mat moznost kazdy uchadzac, ktory predlozi ponuku sledovat otvaranie ponuk, pricom system ELENA automaticky zverejni obchodne nazvy vsetkych uchadzacov a ich navrhy na plnenie kriterii. Otvaranie ponuk sa tiez uskutocni na vyssie uvedenej kontaktnej adrese v sulade s textom sutaznych podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Výsledky

Kovoobrábacie CNC stroje pre SOŠ Pod Sokolicami Trenčín

Opis obstarávania

Predmet zákazky predstavuje dodanie kovoobrábacích strojov CNC v rámci projektu z programu EÚ IROP, kód projektu 302021K229, názov projektu Modernizácia odborného vzdelávania v SOŠ Trenčín: Predmetom zákazky je dodanie: -1 ks CNC gravírovací a rezací CO2 laser -5 ks Univerzálna CNC frézka -5 ks výukový CNC sústruh Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sa nachádza v Časti B.2 Opis predmetu zákazky a v samostatnej prílohe č. 9 súťažných podkladov.. Predmet zákazky predstavuje dodanie kovoobrábacích strojov CNC v rámci projektu z programu EÚ IROP, kód projektu 302021K229, názov projektu Modernizácia odborného vzdelávania v SOŠ Trenčín: Predmetom zákazky je dodanie: -1 ks CNC gravírovací a rezací CO2 laser -5 ks Univerzálna CNC frézka -5 ks výukový CNC sústruh Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sa nachádza v Časti B.2 Opis predmetu zákazky a v samostatnej prílohe č. 9 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejny obstaravatel bude pri komunikacii s uchadzacmi resp. zaujemcami postupovat v zmysle § 20 zakona o verejnom obstaravani prostrednictvom komunikacneho rozhrania systemu ELENA, tento sposob komunikacie sa tyka akejkolvek komunikacie a podani medzi verejnym obstaravatelom a zaujemcami/uchadzacmi pocas celeho procesu verejneho obstaravania. 2. Verejny obstaravatel umoznuje neobmedzeny a priamy pristup elektronickymi prostriedkami k vsetkym poskytnutym dokumentom / informaciam pocas lehoty na predkladanie ponuk. Verejny obstaravatel bude vsetky dokumenty uverejnovat ako elektronicke dokumenty v prislusnej casti zakazky v systeme ELENA. na portali www.e-lena.sk. 3. Zaujemcovia si mozu sutazne podklady vyziadat kliknutim na odkaz "mam zaujem" pri tejto zakazke zverejnenej na portali www.e-lena.sk. 4. Vsetky naklady a vydavky spojene s ucastou uchadzaca/zaujemcu v tomto verejnom obstaravani a s pripravou a predkladanim ponuky znasa uchadzac bez financneho naroku voci verejnemu obstaravatelovi, a to bez ohladu na vysledok verejneho obstaravania. 5. Ponuka musi byt vyhotovena elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 pism. a) zakona o verejnom obstaravani a vlozena do systemu ELENA umiestnenom na webovej adrese https://www.e-lena.sk/ 6. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky v hodnote 8 000,00 EUR. Ďalšie informácie o spôsobe a podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedene v súťažných podkladoch. 7. Upozornenie pre uchadzacov: Otvaranie ponuk je mozne absolvovat aj bez nutnosti fyzickej ucasti na kontaktnej adrese verejneho obstaravatela. Otvaranie ponuk je mozne sledovat v realnom case na portali www.e-lena.sk pre uchadzacov, ktori predlozia ponuku. System zverejni obchodne nazvy uchadzacov a ich navrhy na plnenie kriterii len tym uchadzacom, ktori predlozili ponuku. 8. Elektronicka aukcia nebude pouzita. 9. Verejne obstaravanie je zamerane na socialne aspekty (preukazanie osobneho postavenia podla § 32 ods. 1 ZVO). 10. Odovodnenie nerozdelenia zakazky na casti: Rozdelenie zakazky by predstavovalo riziko, ze vykonanie zakazky sa stane nadmerne technicky obtaznym, resp. potreba koordinacie dodavatelov jednotlivych casti predstavuje riziko ohrozenia riadneho plnenia zakazky. Pre obmedzeny pocet znakov v tomto poli podrobnejsie vid. cast A.1, Bod 3.2 sutaznych podkladov. 11. Verejný obstarávateľ informuje záujemcov, že vo vzťahu k podmienke účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 ZVO nie je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu. 12. V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť.