Vyhlásené obstarávanie

„Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti FG PROTECH, spol. s r.o. vo fáze rozvoja, zavedením inovatívnej technológie“.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
FG PROTECH s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
317 276,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42600000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
5. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude neverejné v zmysle § 54 ods. 3 zákona, (§ 114 ods. 10 zákona), údaje z otvárania ponúk Komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 7

Výsledky

„Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti FG PROTECH, spol. s r.o. vo fáze rozvoja, zavedením inovatívnej technológie“.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: Dodávka 5-osého CNC frézovacieho centra s možnosťou súvislého 5-osého obrábania. Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov.. Technický údaj - požadovaný parameter - Požadovaná hodnota 1.Typ riadenia 5-osé súvislé frézovanie 2.Pojazd v osi X- min. 700 mm 3.Pojazd v osi Y- min. 650 mm 4.Pojazd v osi Z- min. 550 mm 5.Priemer otočného stola- min. 650 mm 6.Max. pracovný posuv X,Y,Z- min. 15000 mm.min-1 7.Max. približovací posuv X,Y,Z - min. 35000 mm.min-1 8.Max. zaťaženie stola pre 5.osé obrábanie- min. 600 kg 9.Max. priemer obrobku, ktorý je možné otočiť o 360°- min. 830 mm 10.Rozsah naklápania os A alebo B- min. +90/- 120° 11.Upínací kužeľ- ISO 40 12.Max. otáčky vretena- min. 12000 min-1 13.Max. krútiaci moment hlavného vretena (S6 40%)- min.150Nm 14.Počet nástrojov v zásobníku- min. 30ks 15.Vonkajšie chladenie chladiacou kvapalinou- áno 16.Chladenie chladiacou kvapalinou stredom vretena- min. 2,0 Mpa (20 bar) 17.Chladenie vzduchom stredom vretena- áno 18.Zásobník chladiacej emulzie- min. 400 l 19.Dopravník triesok- áno 20.Svetelná signalizácia prevádzkového stavu- áno 21.Odsávanie emulznej hmly z obrábacieho priestoru stroja- áno 22.Teplotná kompenzácia vretena s chladením vretena - áno 23.Bezdrôtová obrobková zameriavacia sonda- áno 24.Softwarová funkcia pre premeranie a kalibráciu otočných a sklopných osí - áno 25.Priame použitie obrábacích programov typu H bez konverzie- áno 26.Ručné ovládacie koliesko- áno 27.Oplachovacia pištoľ- áno 28.Lapač oleja chladiacej kvapaliny (Oil skimer)- áno

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: - ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 4. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 5.Vzhľadom na podmienky je predmetné verejné obstarávanie obstarávanie inovácií.