Vyhlásené obstarávanie

Vybavenie autodielne pre projekt: Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti KAŠČÁK MIROSLAV s.r.o. prostredníctvom rozvoja spolupráce so SOŠ


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
KAŠČÁK MIROSLAV s. r. o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
210 381,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. September 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Október 2020
Dátum otvárania ponúk:
15. Október 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Bližšie informácie o oprávnených osobách a o podmienkach účasti na otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch: Časť V. Otváranie a vyhodnotenie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybavenie autodielne pre zabezpečenie vzdelávacieho procesu pre žiakov strednej odbornej školy v rámci duálneho vzdelávania. Zákazka sa delí na dve časti: 1. časť: Vybavenie autodielne 2. časť: Diagnostika. Opis predmetu zákazky je špecifikovaný v Technickej špecifikácii - časť 1: Vybavenie autodielne, ktorá je súčasťou Súťažných podkladov.Opis predmetu zákazky je špecifikovaný v Technickej špecifikácii - časť 2: Diagnostika, ktorá je súčasťou Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ sa rozhodol postupovať reverznou verejnou súťažou. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa §40 sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa §53 ZVO - v súlade s §66 ods. 7 ZVO (prvá veta). 2. Nejedná sa o zelené, sociálne alebo inovatívne verejné obstarávanie. 3. Verejný obstarávateľ nepožaduje zloženie zábezpeky. 4. Poskytovanie vysvetlení, oznámení, odovzdávanie podkladov, predkladanie cenových ponúk a komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami a uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO, a to tak, aby bola zabezpečená úplnosť a ochrana osobných údajov uvedených v celom procese verejného obstarávania. 5.Okamih doručenia akejkoľvek správy medzi verejným obstarávateľom a záujemcom resp. uchádzačom je okamih odoslania tejto správy prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. 6. Predávajúci je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky a to kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi príslušným riadiacim orgánom a kupujúcim, a to oprávnenými osobami, najmä: a)Poskytovateľ a ním poverené osoby; b)Útvar vnútorného auditu Riadiaceho orgánu alebo Sprostredkovateľského orgánu a nimi poverené osoby, c)Najvyšší kontrolný úrad a ním poverené osoby; d)Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány (Úrad verejného auditu)a osoby poverené na výkon kontroly/auditu; e)Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov; f)Orgán zabezpečujúci ochranu finančných záujmov EÚ; g)Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písmenách a) až f) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a právnymi aktmi EÚ a poskytnúť im všetku súčinnosť. 7. V prípade, že obstarávateľovi nebude schválená žiadosť o nenávratný finančný príspevok v rámci Operačný program Integrovaná infraštruktúra, Prioritná os 11 Posilnenie konkurencieschopnosti a rastu MSP, Investičná priorita 3c Podpora vytvárania a rozširovania vyspelých kapacít pre vývoj produktov a služieb, Špecifický cieľ: 11.3 Zvýšenie konkurencieschopnosti MSP vo fáze rozvoja, prípadne nenávratný finančný príspevok schválený bude, ale nedôjde ku schváleniu postupu verejného obstarávania, je obstarávateľ ako objednávateľ oprávnený od Kúpnej zmluvy odstúpiť ak ešte nedošlo k plneniu vyplývajúcemu z Kúpnej zmluvy. 8.Kúpna zmluva (pre každú časť zákazky) nadobúda platnosť dňom jej podpísania oboma zmluvnými stranami a účinnosť, vzhľadom na zdroj financovania dodávky predmetu zmluvy, dňom právoplatného schválenia verejného obstarávania v rámci administratívnej kontroly (následnej ex-post kontroly) vykonanej Riadiacim orgánom, resp. Sprostredkovateľským orgánom.