Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia osobných výťahov v objekte mestského úradu v Žiline


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
125 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42416100-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
17. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
17. September 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žilina Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina V prípade okolností znemožňujúcich verejné otváranie ponúk, otváranie ponúk v časti kritérium sa uskutoční on-line v systéme ezakazky.sk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku na jednotlivé časti v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač(fyzická osoba) alebo štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu (právnická osoba) sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia osobných výťahov v objekte mestského úradu v Žiline

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a montáž osobných výťahov v objekte MÚ v Žiline. Modernizácia pozostáva z demontážnych prác, búracích prác a realizácie nových konštrukcií, ktorých rozsah vyplýva z predpokladaných požiadaviek budúceho dodávateľa technologického zariadenia výťahov. Vlastná modernizácia strojno-technologickej časti pozostáva z kompletnej demontáže existujúcich 2 ks osobných výťahov a ich nahradením 2 ks nových výťahov s kompletnou technológiou, pripojením na elektrickú energiu, dodaním a osadením ovládacích a bezpečnostných prvkov. Súčasťou predmetu predmetu zákazky je spracovanie projektovej dokumentácie, inžinierska činnosť, stavebné práce. Podrobný opis predmetu zákazky je súčasťou týchto súťažných podkladov (časť B.), rozsah je uvedený v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré tvoria samostatnú prílohu týchto súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je dodávka a montáž osobných výťahov v objekte MÚ v Žiline. Modernizácia pozostáva z demontážnych prác, búracích prác a realizácie nových konštrukcií, ktorých rozsah vyplýva z predpokladaných požiadaviek budúceho dodávateľa technologického zariadenia výťahov. Vlastná modernizácia strojno-technologickej časti pozostáva z kompletnej demontáže existujúcich 2 ks osobných výťahov a ich nahradením 2 ks nových výťahov s kompletnou technológiou, pripojením na elektrickú energiu, dodaním a osadením ovládacích a bezpečnostných prvkov. Súčasťou predmetu predmetu zákazky je spracovanie projektovej dokumentácie, inžinierska činnosť, stavebné práce. Podrobný opis predmetu zákazky je súčasťou týchto súťažných podkladov (časť B.), rozsah je uvedený v projektovej dokumentácii a vo výkaze výmer, ktoré tvoria samostatnú prílohu týchto súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ nesmie uzatvoriť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy doručí verejnému obstarávateľovi údaje o všetkých známych subdodávateľoch, ktorí sa budú podieľať na plnení zmluvy v rozsahu: Údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa: meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 18 zákona o VO v platnom znení. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 57 zákona o VO platnom znení. Ďalšie postupy, lehoty, povinnosti a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk, sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní v platnom znení a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ po vyhodnotení ponúk bezodkladne zašle informáciu o vyhodnotení ponúk všetkým uchádzačom. Verejný obstarávateľ bude úspešného uchádzača kontaktovať prostredníctvom elektronickej pošty ihneď po vyhodnotení. Predpokladaná hodnota zákazky uvedená v týchto podmienkach je maximálna. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nepodpísať zmluvu, ak ponuka úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. Ak ponuku predkladá skupina uchádzačov, splnenie podmienok osobného postavenia preukazuje každý člen skupiny samostatne. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky. Verejný obstarávateľ následne zašle uchádzačom informáciu o odmietnutí ponuky spolu s odôvodnením. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť podmienky súťaže. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa. DÔVERNOSŤ A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV 1 Verejný obstarávateľ počas priebehu tohto prieskumu trhu nebude poskytovať alebo zverejňovať informácie o obsahu ponúk ani uchádzačom, ani žiadnym iným tretím osobám až do vyhodnotenia ponúk. 2 Informácie, ktoré uchádzač v ponuke označí za dôverné, nebudú zverejnené alebo inak použité bez predchádzajúceho súhlasu uchádzača. 3 Verejný obstarávateľ sa zaväzuje, že osobné údaje poskytnuté uchádzačom budú spracovávané a chránené podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.