Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia cesty III/3216 Bijacovce – Brezovica, zlepšenie mobility v okrese Levoča


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 354 224,92
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
11. September 2020
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja, Jesenná 14, 080 05 Prešov, 2. poschodie , miestnosť: zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia cesty III/3216 Bijacovce – Brezovica, zlepšenie mobility v okrese Levoča

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je stavebná úprava cesty III/3216 Bijacovce Brezovica. V rámci predmetnej stavebnej úpravy cesty III/3216 je navrhnuté: - modernizácia cesty - sanácia odvodnenia, výmena kompletnej konštrukcie vozovky resp. obrusnej a ložnej vrstvy krytu vozovky v stanovenom rozsahu, doplnenie bezpečnostných zariadení - výstavba nového priepustu v km cca. 4,846 - doplnenie zvodidiel a smerových stĺpikov Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je stavebná úprava cesty III/3216 Bijacovce Brezovica. V rámci predmetnej stavebnej úpravy cesty III/3216 je navrhnuté: - modernizácia cesty sanácia odvodnenia, výmena kompletnej konštrukcie vozovky resp. obrusnej a ložnej vrstvy krytu vozovky v stanovenom rozsahu, doplnenie bezpečnostných zariadení - výstavba nového priepustu v km cca. 4,846 - doplnenie zvodidiel a smerových stĺpikov Navrhovaný úsek sa nachádza na ceste III/3216 v staničení 3,660 6,830 (I. úsek) a staničení 6,975 7,774 (II. úsek). Celková dĺžka úseku je 3,170 + 0,799 = 3,969 km. Stavba je rozdelená na nasledovné stavebné objekty: 01 Modernizácia cesty III/3216 PSK, oblasť Poprad 04 Výstavba priepustu PSK, oblasť Poprad Podrobná špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné obstarávanie patrí medzi zelené verejné obstarávanie. 2. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom systému pre VO www.evoportal.sk Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému www.evoportal.sk. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme www.evoportal.sk. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému www.evoportal.sk. 3. Pravidlá pre doručovanie zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme www.evoportal.sk považuje okamih jej odoslania v systéme www.evoportal.sk a to v súlade s funkcionalitou systému. 4. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8 zákona, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety. 5. Vzhľadom na charakter, komplexnosť a neoddeliteľnosť predmetu zákazky nie je možné predmet zákazky rozdeliť na časti. 6. Verejný obstarávateľ požaduje v predmetnom verejnom obstarávaní zloženie zábezpeky vo výške 40 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladov.