Vyhlásené obstarávanie

Poistenie majetku projektov EŠIF (NISPEZ IV, SK4ERA, DC VaV II, NITT SK II, Pop VaT II, nové projekty)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum vedecko-technických informácií SR
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
161 138,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
66515200-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
16. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
16. September 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Centrum vedecko-technických informácií SR Lamačská cesta 8/A, 811 04 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť štatutárni zástupcovia uchádzačov alebo nimi poverení zástupcovia na základe splnomocnenia.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Poistenie majetku projektov EŠIF (NISPEZ IV, SK4ERA, DC VaV II, NITT SK II, Pop VaT II, nové projekty)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie poisťovacích služieb pre potreby verejného obstarávateľa pozostávajúce z nasledujúcich produktov: -poistenie majetku proti poškodeniu alebo úplnému zničeniu spôsobenému živelnou udalosťou, odcudzeniu a vandalizmu, -poistenie strojov zariadení a elektroniky.. Predmetom zákazky je poskytnutie poisťovacích služieb pre potreby verejného obstarávateľa pozostávajúce z nasledujúcich produktov: -poistenie majetku proti poškodeniu alebo úplnému zničeniu spôsobenému živelnou udalosťou, odcudzeniu a vandalizmu, -poistenie strojov zariadení a elektroniky. Poistenie majetku Predmetom poistenia sú hnuteľné veci vo vlastníctve alebo držbe (ďalej ako majetok) verejného obstarávateľa uvedené v prílohe č.7 Zoznam majetku týchto súťažných podkladov. Majetok verejného obstarávateľa slúži pre potreby a činnosti verejného obstarávateľa, ako aj pre realizáciu aktivít národných projektov Operačného programu: Ľudské zdroje a z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra. Výsledkom nadlimitnej zákazky bude uzavretie Rámcovej dohody s úspešným uchádzačom od účinnosti Rámcovej dohody po dobu nasledujúcich 48 mesiacov (4 rokov). Plnenie Rámcovej dohody bude na základe uzatvárania čiastkových zmlúv. (Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch)

Doplňujúce informácie

1. Predmetom týchto súťažných podkladov je zadávanie zákazky podľa zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO" alebo zákon) postupom tzv. reverznej verejnej súťaže podľa § 112 ods. 6 zákona. 2. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 3.Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj predloženie faktúry majúcej náležitosti elektronickej fakturácie v súlade s podmienkami zákona č. 215/2019 Z.z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. 4.Postup zadávania nadlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/427491 Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené v aktuálnych príručkách na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a vo videnávodoch na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-isevo/videonavody-5f9.html