Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie bezpečnostných služieb a činností informátora


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 572 027,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79710000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
24. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
24. September 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk komisiou bude verejné. Informácie o oprávnených osobách, ktoré sa môžu zúčastniť na otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch v bode 21.2.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Poskytovanie bezpečnostných služieb a činností informátora

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie bezpečnostných služieb a činnosti informátora za účelom ochrany osôb a majetku verejného obstarávateľa ako aj ďalšie služby spadajúce do pôsobnosti zákona číslo 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o súkromnej bezpečnosti). Jedná sa o poskytovanie strážnej služby podľa § 2 ods. 1, písm. a) v nadväznosti na § 3, písm. a) až h) zákona o súkromnej bezpečnosti. Časť 1 Poskytovanie bezpečnostných služieb a činnosti informátora Bratislava Časť 2 Poskytovanie bezpečnostných služieb a činnosti informátora Budmerice Podrobný opis predmetu zákazky na poskytnutie služby osobitne pre obidve časti predmetu zákazky tvorí príloha č. 1 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zabezpečenie bezpečnostných služieb a činnosti informátora za účelom ochrany osôb a majetku verejného obstarávateľa ako aj ďalšie služby spadajúce do pôsobnosti zákona číslo 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o súkromnej bezpečnosti). Jedná sa o poskytovanie strážnej služby podľa § 2 ods. 1, písm. a) v nadväznosti na § 3, písm. a) až h) zákona o súkromnej bezpečnosti. Podrobný opis predmetu zákazky na poskytnutie služby tvorí príloha č. 1 súťažných podkladov.Predmetom zákazky je zabezpečenie bezpečnostných služieb a činnosti informátora za účelom ochrany osôb a majetku verejného obstarávateľa ako aj ďalšie služby spadajúce do pôsobnosti zákona číslo 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o súkromnej bezpečnosti). Jedná sa o poskytovanie strážnej služby podľa § 2 ods. 1, písm. a) v nadväznosti na § 3, písm. a) až h) zákona o súkromnej bezpečnosti. Podrobný opis predmetu zákazky na poskytnutie služby tvorí príloha č. 1 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ postupuje reverznou verejnou súťažou podľa § 66 ods. 7 zákona, druhá veta. 2. Toto obstarávanie sa realizuje prostredníctvom IS prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie- IS EVO (www.uvo.gov.sk). Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal požiadavky na softvérové a hardvérové vybavenie potrebné pre prácu v systéme IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému IS EVO sú zverejnené na www.uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe žiadosti záujemcu. 3. Súťažné podklady sú zverejnené v IS EVO. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku, ktorá presiahne PHZ. 5. Požaduje sa zábezpeka ponuky: Časť 1 Poskytovanie bezpečnostných služieb a činnosti informátora Bratislava - vo výške 50 000,-EUR (slovom päťdesiattisíc eur) Časť 2 Poskytovanie bezpečnostných služieb a činnosti informátora Budmerice - vo výške 5 000,00 EUR (slovom päťtisíc) 6. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v predmetnom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona. 7. Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním. 8. Verejné obstarávanie nie je obstarávaním inovácií. 9. Verejné obstarávanie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. Bližšie informácie sú uvedené v SP a ich prílohách. 10. Osobitné zmluvné podmienky (napr. poistenie, bankové záruky, povinnosť mlčanlivosti a pod.) sú podrobne rozpísané v prílohe č. 3 súťažných podkladov - Zmluva o poskytovaní bezpečnostných služieb a činnosti informátora. 11. Z dôvodu riadneho plnenia zmluvy alebo koncesnej zmluvy v prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov verejný obstarávateľ vyžaduje vytvorenie právnej formy, v súlade s § 37 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, pred uzatvorením zmluvy, v súlade s príslušnými všeobecne záväznými právnymi predpismi. 12. Od 1. 8. 2019 je účinný zákon č. 215/2019 Z.z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov, ktorým dochádza k zavedeniu povinnosti prijať a spracúvať zaručené elektronické faktúry v procese verejného obstarávania. Objednávateľ bude prijímať zaručené elektronické faktúry podľa účinného zákona o elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov, avšak až od momentu, keď bude registrovaný vo fakturačnom systéme v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 215/2019 Z. z .