Vyhlásené obstarávanie

Relokácia záložného technologického pracoviska


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
563 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
51612000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 165

Výsledky

Relokácia záložného technologického pracoviska

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: Časť č. 1: Relokácia zariadení od výrobcov HPe, Dell, Lenovo a F5 - príprava projektového plánu relokácie, prípravné práce pred relokáciou, relokácia zariadení verejného obstarávateľa podľa Prílohy č. 2 Zoznam relokovaných zariadení časti č. 1 uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov z pôvodného záložného technologického pracoviska (ďalej len ZTP) do nového ZTP a porelokačné aktivity podľa Prílohy č. 1 Technická špecifikácia uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov. Poskytovanie servisu relokovaných zariadení počas celej doby relokácie. Časť č. 2: Relokácia zariadení od výrobcov Cisco, Forcepoint, Fortigate, Adva a Meinberg - príprava projektového plánu relokácie, prípravné práce pred relokáciou, relokácia zariadení verejného obstarávateľa podľa Prílohy č. 4 Zoznam relokovaných zariadení časti č. 2 uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov z pôvodného ZTP do nového ZTP a porelokačné aktivity podľa Prílohy č. 3 Technická špecifikácia uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov. Poskytovanie servisu relokovaných zariadení počas celej doby relokácie. Časť č. 3: IT rozvádzače s príslušenstvom a štruktúrovaná dátová kabeláž pre ZTP - dodanie IT rozvádzačov vrátane príslušenstva - inteligentných vertikálnych rozvodových panelov iPDU, elektromechanického uzamykacieho systému IT rozvádzačov s centralizovanou správou a vykonanie montážnych a inštalačných prác na zariadeniach v mieste dodania podľa Prílohy č. 5 Technická špecifikácia uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov, - dodanie a vybudovanie metalickej štruktúrovanej kabeláže, dodanie a vybudovanie optickej štruktúrovanej kabeláže, dodanie patch káblov a zapájanie patch káblov podľa prepojovacieho plánu, vykonanie certifikovaného merania novovybudovanej optickej a metalickej kabeláže podľa Prílohy č. 6 Technická špecifikácia uvedené v časti D. SAMOSTATNÉ PRÍLOHY súťažných podkladov.. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií, je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií, je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií, je uvedené v časti B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie zábezpeky na časť č. 3 vo výške 20 000,- eur (slovom: dvadsaťtisíc eur). 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácií so záujemcami alebo uchádzačmi postupovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi. 3. JOSEPHINE je softvér na elektronizáciu obstarávania zákaziek podľa zákona o verejnom obstarávaní. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com. 4. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo vysvetlenie požiadaviek uvedených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené ako elektronické dokumenty v profile verejného obstarávateľa zriadenom na webovej stránke úradu pre verejné obstarávanie v záložkách Verejný obstarávateľ/Obstarávateľ - Vestník verejného obstarávania Profily VO/O Vyhľadávanie v profiloch VO/O Vyhľadávanie profilov na webovej adrese: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/8643 formou odkazu na systém JOSEPHINE. 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať priamym rokovacím konaním pri naplnení podmienky podľa § 81 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, a to v prípade ak nebude predložená ani jedna ponuka alebo ani jedna z predložených ponúk bez vykonania podstatných zmien nespĺňa požiadavky určené verejným obstarávateľom na predmet zákazky, a za predpokladu, že pôvodné podmienky zadávania zákazky sa podstatne nezmenia. 6. Verejný obstarávateľ môže zrušiť vyhlásený postup zadávania zákazky podľa ustanovení zákona o verejnom obstarávaní. 7. V použitom postupe verejného obstarávania platia pre ostatné ustanovenia neupravené týmito súťažnými podkladmi, príslušné ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní a ostatných relevantných právnych predpisov platných na území Slovenskej republiky. 8. Verejný obstarávateľ pri vyhodnocovaní ponúk bude postupovať podľa druhej vety § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní, t. j. verejný obstarávateľ uskutoční vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 9. Predmetné verejné obstarávanie je d) žiadne z uvedených.