Vyhlásené obstarávanie

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou, n.o. Revúca
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 975,81
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33600000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
2. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
2. September 2020
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2021
Miesto otvárania ponúk:
Nemocnica s poliklinikou, n.o. Revúca, Litovelská 25, 050 01 Revúca, zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.Na otváraní ponúk sa uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Lieky a liečivá pre NsP, n.o. Revúca-2020

Opis obstarávania

Predmet zákazky je rozdelený do 73 častí. Členenie predmetu zákazky na časti a opis požadovaných minimálnych vlastností jednotlivých položiek predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 2 súťažných podkladov. Ponúkaný predmet zákazky musí byť registrovaný/evidovaný v registračnej databáze liekov, vedenej Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv.. Predmet zákazky je rozdelený do 73 častí. Členenie predmetu zákazky na časti a opis požadovaných minimálnych vlastností jednotlivých položiek predmetu zákazky je uvedený v Prílohe č. 2 súťažných podkladov. Ponúkaný predmet zákazky musí byť registrovaný/evidovaný v registračnej databáze liekov, vedenej Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv.

Doplňujúce informácie

VI.3.1)K súťažným podkladom je umožnený prístup elektronickými prostriedkami na serveri Elektronického informačného systému verejného obstarávania ver. 18.0 v systéme EVO a v profile verejného obstarávateľa na portáli ÚVO ako verejné dokumenty. Systém EVO je prevádzkovaný ÚVO a prístupný na webovej adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. Súťažné podklady budú verejne prístupné tak, aby k nim bol umožnený neobmedzený a priamy prístup. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. VI.3.2)Žiadosť o vysvetlenie informácií uvedených vo Výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): VI.3.2.1)Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie požiadaviek, uvedených vo Výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii prostredníctvom systému IS EVO. VI.3.2.2)Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií uvedených vo Výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii všetkým známym záujemcom, najneskôr však šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Záujemcom sa odporúča sledovať zverejnené vysvetlenia, nakoľko každý nesie riziko prípadného nezapracovania tých skutočností, ktoré boli predmetom vysvetlenia, do svojich ponúk. VI.3.2.3)Verejný obstarávateľ nebude v rámci dorozumievania podľa bodov VI.3.2.1 a VI.3.2.2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. VI.3.3)Zábezpeka ponúk sa nevyžaduje. VI.3.4)Požiadavky na predloženie dokladov preukazujúcich splnenie požiadaviek na predmet zákazky: VI.3.4.1)Doklad preukazujúci splnenie požiadaviek na predmet zákazky: Platné Rozhodnutie Ministerstva zdravotníctva SR k povoleniu na veľkodistribúciu liekov v zmysle platnej legislatívy o liekoch a zdravotníckych pomôckach v znení neskorších predpisov, resp. iný ekvivalentný doklad, ktorý nahrádza požadované rozhodnutie. VI.3.5)V rámci zadávania zákazky sa uplatňuje ustanovenie § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní, teda verejný obstarávateľ vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií a ani obstarávanie zamerané sociálne aspekty.