Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie kapacity ČOV Čaňa, prevádzkové súbory


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čaňa
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
825 241,26
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45252130-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
28. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
28. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Obec Čaňa, Osloboditeľov 22, 044 14 Čaňa, online.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Keďže v tomto procese bude použitá elektronická aukcia je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk sa nezverejňujú a zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rozšírenie kapacity ČOV Čaňa, prevádzkové súbory

Opis obstarávania

Realizácia stavebno-montážnych technologických prác podľa platnej projektovej dokumentácie stavby, ktorá sa skladá z viacerých prevádzkových súborov.. Realizácia stavebno-montážnych technologických prác podľa platnej projektovej dokumentácie stavby, ktorá sa skladá z viacerých prevádzkových súborov: PS 02 ČERPACIA STANICA ČOV + HRUBÉ PREDČISTENIE PS 03 BIOLOGICKÉ ČISTENIE PS 04 DÚCHADLÁ A ROZVOD TLAKOVÉHO VZDUCHU PS 05 KALOVÉ HOSPODÁRSTVO PS 06 PREPOJOVACIE POTRUBIA PS 07 ELEKTROČASŤ

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ týmto informuje, že všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane súťažných podkladov a vysvetlení zverejní v súlade s § 64 ods. 4 zákona sú: - v systéme ERANET na URL adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/tenders v rámci zobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania (priamy link:http://obstaravanie.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/0477) - v profile zákazky na webovej stránke ÚVO na URL adrese: https://www.uvo.gov.sk/ v časti Vyhľadávanie profilov. 2. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému. Pri zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov budú títo záujemcovia informovaní. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie verejný obstarávateľ nemá evidenciu - o zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov nebudú informovaní. 3. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému ERANET na URL: https://obstaravanie.eranet.sk . Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému ERANET. Registrácia do systému ERANET je bezplatná. Podmienky a pravidlá používania systému ERANET sú uvedené na: https://obstaravanie.eranet.sk v časti PODMIENKY a MANUÁL. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov zábezpeku viazanosti ponúk vo výške 20 000 EUR (slovom: dvadsaťtisíc eur). Podrobnosti sú uvedené v Súťažných podkladoch. 5. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené v touto Výzvou a Súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami Zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 6. Ak sú informácie uvádzané v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, v oznámení použitom ako Výzva na súťaž alebo v Súťažných podkladoch, v dôsledku zlyhania ľudského faktora alebo v dôsledku chýb v písaní a počítaní, nie v súlade s platným zákonom o verejnom obstarávaní, rozhodujúce je znenie príslušných ustanovení podľa Zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie je zelené, rieši inovácie a nie je zamerané na sociálne aspekty.