Vyhlásené obstarávanie

Výstavba skládky chemického posypového materiálu na cestmajsterstve Stará Ľubovňa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
271 740,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45213221-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. August 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
21. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
21. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja, Jesenná 14, Prešov, 1. poschodie , miestnosť: zasadačka oblasť Prešov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je za účasti uchádzačov. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa na otváraní ponúk preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Výstavba skládky chemického posypového materiálu na cestmajsterstve Stará Ľubovňa

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia skladu chemickej posypovej soli v areály oblasti Stará Ľubovňa s navrhovanou kapacitou uskladnenia cca, do 1700 t soli na cestmajsterstve Stará Ľubovňa.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia skladu chemickej posypovej soli v areály oblasti Stará Ľubovňa s navrhovanou kapacitou uskladnenia cca, do 1700 t soli na cestmajsterstve Stará Ľubovňa. Predmetná stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: SO - 01 Skladovacia hala pre posypový materiál 01.1Príprava územia (demontáž jestvujúcej haly) SO - 02 Elektroinštalácia osvetlenia, bleskozvod Bližšie informácie k rozsahu prác sú uvedené v súťažných podkladoch v časti B.2 Opis predmetu zákzky.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktorého správcom je ÚVO. 2. Úspešný uchádzač akceptuje skutočnosť, že ho verejný obstarávateľ môže, v prípade ak nebude mať schválené finančné prostriedky zriaďovateľom, ktorým je Prešovský samosprávny kraj, vyzvať na uzatvorenie zmluvy, a to bezodkladne po schválení finančných prostriedkov zriaďovateľom. V prípade neschválenia finančných prostriedkov je dôvod na zrušenie postupu verejného obstarávania. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ verejný predpokladať. 4.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady sú prístupné na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. 5.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6. Verejný obstarávateľ nemôže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zadania zákazky použitím priameho rokovacieho konania/rokovania v zmysle § 115 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.