Vyhlásené obstarávanie

Most na Triede arm. gen. L.Svobodu - rekonštrukcia


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
751 016,02
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221111-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
24. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
24. August 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Magistrát mesta Košice, Tr. SNP 48/A, Košice, blok E, 1. poschodie, miestnosť č. 119 alebo bude otváranie ponúk on-line prostredníctvom systému JOESEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V prípade, že bude otváranie ponúk za prítomnosti uchádzačov, na otváraní ponúk sa v takomto prípade môže zúčastniť každý oprávnený uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ najneskôr v deň predloženia ponúk oznámi uchádzačom, či sa budú môcť zúčastniť otvárania ponúk osobne alebo bude otváranie ponúk iba on-line.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Most na Triede arm. gen. L.Svobodu - rekonštrukcia

Opis obstarávania

Stavebné práce na vykonaní diela Most na Triede arm. gen. L. Svobodu - rekonštrukcia v členení stavebných objektov SO 01 Most a SO 02 Verejné osvetlenie v rozsahu podľa DSPRS, zmluvy a jej príloh, t. j. všetky prípravné, stavebno-technické/montážne práce potrebné na vykonanie rekonštrukcie mostného objektu, na jeho súčastiach (príslušenstve) a na dotknutých zariadeniach vrátane súvisiacich dodávok stavebných výrobkov/materiálov s ich dopravou na miesto použitia a služieb, a. i. činnosti súvisiace s vykonaním a odovzdaním diela podľa zmluvy a jej príloh. Stavebný objekt SO 01 Most rieši úplné odstránenie nosnej konštrukcie mosta a zdegradovaných častí spodnej stavby, výstavbu novej nosnej konštrukcie s novým mostným vybavením, ochranu proti agresívnemu prostrediu, sanáciu spodnej stavby, a. i. podľa DSPRS; stavebný objekt SO 02 je rozdelený na tri stavebné časti: Časť 01 Dočasné káblové vedenie VO úsek 01 Demontáž kábeláže VO a úsek 02 Montáž dočasnej kábeláže VO, Časť 02 Trvalé káblové vedenie VO úsek 01 Montáž trvalej kábeláže VO a úsek 02 Demontáž dočasnej kábeláže VO a Časť 03 Trvalé káblové vedenie VO úsek 01 Montáž kábeláže a svietidiel osvetlenia mostu - bližšia špecifikácia je uvedená v DSPRS.. Podľa projektovej dokumentácie a návrhu zmluvy a jej príloh.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.