Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie prístupu k softvérovému nástroju na analýzu a porovnávanie bibliometrických údajov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Centrum vedecko-technických informácií SR
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
389 129,38
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72320000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
31. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť štatutárni zástupcovia uchádzačov alebo nimi poverení zástupcovia na základe splnomocnenia.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Zabezpečenie prístupu k softvérovému nástroju na analýzu a porovnávanie bibliometrických údajov

Opis obstarávania

Zabezpečenie nepretržitého on-line prístupu k softvérovému nástroju na analýzu a porovnávanie bibliometrických údajov vedeckej literatúry na časové obdobie od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2024 vrátane, ktorý slúži ako zdroj odborných informácií pre potreby hodnotenia pracovísk vedy a výskumu, realizácie vedeckého výskumu a rozvoja vedy v rámci SR.. Zabezpečenie nepretržitého on-line prístupu k softvérovému nástroju na analýzu a porovnávanie bibliometrických údajov vedeckej literatúry na časové obdobie od 1. 1. 2021 do 31. 12. 2024 vrátane, ktorý slúži ako zdroj odborných informácií pre potreby hodnotenia pracovísk vedy a výskumu, realizácie vedeckého výskumu a rozvoja vedy v rámci SR. V súčasnosti má CVTI SR zabezpečený prístup k údajom bibliografickej a citačnej platformy vedeckej literatúry Web of Science (WoS), ktorej súčasťou je databáza Web of Science Core Collection. Softvérový nástroj musí byť modulovou webovou platformou na monitorovanie, analýzu dát a hodnotenie výskumu na základe bibliometrických údajov, najmä publikácií a citácií zhromažďovaných vo svetovej abstraktovej a citačnej databáze Web of Science spoločnosti Clarivate Analytics. Softvérový nástroj musí byť zároveň určený na sledovanie trendov a musí umožňovať normalizovanú bibliometrickú analýzu v globálnom meradle a preberať údaje zo všetkých zdrojových edícií (indexov) sústredených vo Web of Science Core Collection. Tento nástroj musí umožniť z rôznych hľadísk analyzovať výkon, ohlasy a spoluprácu vedeckovýskumných inštitúcií v oblasti výskumu a vývoja a porovnávať ich za účelom hodnotenia vedy na Slovensku, ktoré slúži na plnenie činností Centra vedecko-technických informácií SR (CVTI SR), pre potreby Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR (MŠVVaŠ SR) a výskumnej a akademickej sféry na Slovensku.

Doplňujúce informácie

1. Predmetom týchto súťažných podkladov je zadávanie zákazky podľa zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZVO" alebo zákon) postupom tzv. reverznej verejnej súťaže podľa prvej vety § 66 ods. 7 zákona. 2.Odôvodnenie nerozdelenia zákazky v súlade s § 28 ods.2 ZVO: Predmet zákazky musí byť jeden funkčný celok, ktorý zabezpečí analýzu a porovnávanie bibliometrických údajov celosvetovej vedeckej literatúry. 3.Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj predloženie faktúry majúcej náležitosti elektronickej fakturácie v súlade s podmienkami zákona č. 215/2019 Z.z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. 4. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 5. Postup zadávania nadlimitnej zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/426920 Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené v aktuálnych príručkách na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a vo videnávodoch na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-isevo/videonavody-5f9.html