Vyhlásené obstarávanie

Opakované úradné skúšky, odborné prehliadky a odborné skúšky trafostaníc v objektoch Ministerstva vnútra SR


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
111 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71632000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
3. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
3. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
MV SR, Pribinova 2, 812 72 Bratislava, 4. poschodie, zasadacia miestnosť č. 420.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Online verejné otváranie ponúk sa uskutoční na adrese: https://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/914. Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality EKS na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Opakované úradné skúšky, odborné prehliadky a odborné skúšky trafostaníc v objektoch Ministerstva vnútra SR

Opis obstarávania

Opakované úradné skúšky, odborné prehliadky a odborné skúšky trafostaníc v objektoch Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.. Zabezpečenie opakovaných úradných skúšok a odborných prehliadok a odborných skúšok trafostaníc v objektoch Ministerstva vnútra Slovenskej republiky v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Doplňujúce informácie

1. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti,verejný obstarávateľ oznámi v súlade s § 48 zákona a v súlade so súťažnými podkladmi. 2. Verejný obstarávateľ/Kupujúci pri zadávaní tejto zákazky postupuje podľa § 20 zákona. 3. Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie b) obstarávanie inovácií, ani c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty 4.Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na dodanie/poskytnutie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo jednému z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu Zmluvy a komunikácie/zodpovednosti v procese plnenia Zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom Zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovia skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 5.Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky vykonanie odborných prehliadok, odborných skúšok a opakovaných úradných skúšok trafostaníc z dôvodu ich malého počtu v rámci jednotlivých krajov a s tým spojeným neefektívnosťou zadávania a plnenia predmetu zákazky pre jednotlivé kraje samostatne.