Vyhlásené obstarávanie

„Inovovanie procesu výroby veľkých obrobkov a zvarencov v spoločnosti FG PROTECH, spol. s r.o. zavedením inovatívnej technológie“.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
FG PROTECH s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
830 156,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42600000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
17. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
17. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Osoba podľa § 8 umožní účasť na otváraní častí ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zástupcovia uchádzačov sa preukážu poverením, resp. občianskym preukazom, v prípade konateľa spoločnosti.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 7

Výsledky

„Inovovanie procesu výroby veľkých obrobkov a zvarencov v spoločnosti FG PROTECH, spol. s r.o. zavedením inovatívnej technológie“.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú nasledovné technologické celky: Zariadenie č.1: 5-osé CNC obrábacie centrum s pevným stolom a pohyblivým stojanom so zabudovaným otočným stolom a naklápacou hlavou - 1ks Zariadenie č.2: Mobilné 6-osé meracie rameno pre dotykové meranie rozmerových a geometrických špecifikácií obrobkov - 1ks Zariadenie č.3: Vibračné zariadenie pre odstraňovanie vnútorných napätí zvarencov - 1ks Zariadenie č.4: Zariadenie na laserové popisovanie s veľkým popisovacím poľom - 1ks Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov. Predmet zákazky je rozdelený do 4 samostatných častí, pričom uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť, na viac častí, alebo na všetky časti.. 5-osé CNC obrábacie centrum s pevným stolom a pohyblivým stojanom so zabudovaným otočným stolom a naklápacou hlavou - 1 ks. Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov.Zariadenie č.2: Mobilné 6-osé meracie rameno pre dotykové meranie rozmerových a geometrických špecifikácií obrobkov - 1ks. Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov.Zariadenie č.3: Vibračné zariadenie pre odstraňovanie vnútorných napätí zvarencov - 1ks. Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov.Zariadenie č.4: Zariadenie na laserové popisovanie s veľkým popisovacím poľom - 1ks Špecifikácia zariadenia je uvedená v prílohe č.2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: - ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 4. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 5.Vzhľadom na podmienky je predmetné verejné obstarávanie obstarávanie inovácií.