Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia vozového parku podniku


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
EKO - podnik verejnoprospešných služieb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
237 134,78
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34100000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
10. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
10. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2020
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Podľa § 54 ods. 3 ZVO pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Výsledky

Modernizácia vozového parku podniku

Opis obstarávania

Predmetom zadávanej zákazky je obnova vozového parku verejného obstarávateľa za účelom zabezpečenia úloh verejného obstarávateľa. Podrobnejšia špecifikácia jednotlivých častí predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.. Predmetom tejto časti zákazky je dodanie viacúčelového komunálneho vozidla s pohonom 4 x 4 s nadstavbami podľa podrobnej špecifikácie a podmienok uvedených v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie osobného motorového vozidla s hmotnosťou do 3,5 t podľa podrobnej špecifikácie a podmienok uvedených v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie osobného motorového vozidla s hmotnosťou nad 3,5 t na prepravu osôb a nákladov podľa podrobnej špecifikácie a podmienok uvedených v súťažných podkladoch.Predmetom tejto časti zákazky je dodanie prívesu (prípojného vozidla bez vlastného pohonu) na prepravu veľkokapacitných kontajnerov s úpravou vozidla pre ťažné zariadenie podľa podrobnej špecifikácie a podmienok uvedených v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 ZVO. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja EVOSERVIS, na portáli s elektronickou adresou www.evoservis.sk/ekopodnikvps (ID v Evoservise: 5195403988). Všetky nevyhnutné informácie technickej povahy, ktoré sa sprístupňujú všetkým za rovnakých podmienok, určených vopred verejným (pre získanie informácií kliknutím stiahnuť z menu dokument označený ako Sprievodca nástrojom). Pre zabezpečenie korektného využívania elektronického nástroja verejný obstarávateľ odporúča záujemcom využiť prehliadače Firefox 60.0.2, Chrome 67.0.3396.79, Chromium 69.0, MSIE 11.0, Safari 4.0. Upozornenie: Pre úspešné vloženie ponuky je nutné vložiť UEZ. Žiadosť o vygenerovanie UEZ nájdete v sekcii Upraviť účet v časti Stiahnutie UEZ alebo žiadosti o jeho vystavenie. Podrobnosti týkajúce sa komunikácie v tomto verejnom obstarávaní sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Súťažné podklady a ďalšie informácie potrebné pre prípravu ponuky sú dostupné aj v profile verejného obstarávateľa. 3. Toto verejné obstarávanie nie je zelené, ani zamerané na sociálne aspekty ani na obstaranie inovácií. 4. Verejný obstarávateľ bude v tomto verejnom obstarávaní postupovať podľa § 66 ods. 7 ZVO. 5.Ponuku možno predložiť na jednu, viac alebo všetky časti zákazky. 6. Ďalšie požiadavky na obsah dokumentov a spôsob ich predkladania sú uvedené v SP. 7. V relevantných prípadoch bude verejný obstarávateľ postupovať podľa § 81 ZVO. 8. Verejný obstarávateľ uzná rovnocenné potvrdenie vydané príslušným úradom iného štátu, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti.Verejný obstarávateľ príjme aj iný rovnocenný doklad predložený uchádzačom. 9. SP sa poskytujú odo dňa uverejnenia tejto výzvy vo vestníku verejného obstarávania spôsobom uvedeným v tejtočasti oznámenia. 10. Vysvetlenie informácií uvedených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v SP verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 11. Ak bude v tomto postupe zadávania zákazky predložená len jedna ponuka,verejný obstarávateľ odôvodní, ak to bude relevantné, prečo použitý postup zadávania zákazky nezrušil a toto odôvodnenie zverejní vo svojom profile.