Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budov "Môj domov" ZSS Topoľčany - elektroinštalácia


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
308 844,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45310000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Júl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2020
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie sa uskutoční online prostredníctvom aplikácie ZOOM Cloud meeting dňa 11.08.2020 o 10,00 hod. Link na inštaláciu: https://zoom.us/supportúdownload
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzačom bude bezprostredne pred termínom otvárania ponúk prostredníctvom IS Active Procurement zaslaný link, ktorým sa im umožní zdieľanie obrazovky pri otváraní ponúk. Uchádzači, ktorí sa chcú zúčastniť online otvárania ponúk musia mať nainštalovanú aplikáciu ZOOM Cloud meeting.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti budov "Môj domov" ZSS Topoľčany - elektroinštalácia

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie prác a dodávok súvisiacich s realizáciou stavby: Zníženie energetickej náročnosti budov Môj domov ZSS Topoľčany elektroinštalácia. V objektoch Zariadenia sociálnych služieb Môj Domov je inštalovaná elektroinštalácia, ktorá je už zastaralá, vyhotovená v sieti TN-C hliníkových vodičov, ktoré starnú a na spojoch sublimujú, vodiče v krabiciach sú spájané stáčaním a nie pod svorkami, pri opravách a manipuláciách s nimi sa lámu, krabice v stupačkách nie sú dostatočne utesnené a káble v nich oxidujú, istiace prvky sú staré a nevyhovujú súčasným normám a nové istiace prvky sa nedajú požiť pri sieti TN-C. Objímky svietidiel sú vyhriate a pri výmene žiaroviek sa rozpadávajú, náhradné diely sa už nevyrábajú. Pri danej situácii nie je možné jestvujúcou starou elektroinštaláciou zabezpečiť bezpečnosť obyvateľov domova a hrozí riziko požiaru. Práce pri rekonštrukcii elektroinštalácie budú pozostávať z búracích prác,demontáže a montáže nových rozvodov, vypínačov, zásuviek a osvetľovacích telies. Práce sa budú vykonávať za plnej prevádzky zariadenia sociálnych služieb, ale po jednotlivých stupačkách tak, aby neochromili chod zariadenia a celé ho neodstavili od prívodu elektrickej energie.. Predmetom zákazky je uskutočnenie prác a dodávok súvisiacich s realizáciou stavby: Zníženie energetickej náročnosti budov Môj domov ZSS Topoľčany elektroinštalácia. V objektoch Zariadenia sociálnych služieb Môj Domov je inštalovaná elektroinštalácia, ktorá je už zastaralá, vyhotovená v sieti TN-C hliníkových vodičov, ktoré starnú a na spojoch sublimujú, vodiče v krabiciach sú spájané stáčaním a nie pod svorkami, pri opravách a manipuláciách s nimi sa lámu, krabice v stupačkách nie sú dostatočne utesnené a káble v nich oxidujú, istiace prvky sú staré a nevyhovujú súčasným normám a nové istiace prvky sa nedajú požiť pri sieti TN-C. Objímky svietidiel sú vyhriate a pri výmene žiaroviek sa rozpadávajú, náhradné diely sa už nevyrábajú. Pri danej situácii nie je možné jestvujúcou starou elektroinštaláciou zabezpečiť bezpečnosť obyvateľov domova a hrozí riziko požiaru. Práce pri rekonštrukcii elektroinštalácie budú pozostávať z búracích prác,demontáže a montáže nových rozvodov, vypínačov, zásuviek a osvetľovacích telies. Práce sa budú vykonávať za plnej prevádzky zariadenia sociálnych služieb, ale po jednotlivých stupačkách tak, aby neochromili chod zariadenia a celé ho neodstavili od prívodu elektrickej energie . Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch a PD.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie sa netýka žiadneho z uvedených. 2. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 ZVO, nakoľko nepoužije elektronickú aukciu, môže rozhodnúť, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku v sume =9.000,-EUR. 4. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému Active Procurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena a doplnenie budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa v príslušnej zákazke. 5. Vzhľadom na povinnosť pri verejnom obstarávaní použiť sociálne hľadisko verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača zriadenie transparentného účtu pred podpisom zmluvy, z ktorého budú pre objednávateľa zrejmé transakcie v subdodávateľskom reťazci podľa článku VI. Využitie subdodávateľov návrhu zmluvy o dielo (časť B.2 súťažných podkladov).