Vyhlásené obstarávanie

Rozšírenie kapacity kompostoviska v meste Senica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Senica
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
207 398,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
STUDNICA, n.o., Košická 56, Bratislava 821 08
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné a bude zrealizované prostredníctvom online sprístupnenia ponúk uchádzačom. Pri otváraní ponúk postupuje verejný obstarávateľ podľa §52 ZVO. Všetky informácie súvisiace s online otváraním ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rozšírenie kapacity kompostoviska v meste Senica

Opis obstarávania

Jestvujúci areál kompostárne bioodpadov sa nachádza v katastri mesta Senica Čáčov. Kompostáreň je situovaná severne od štátnej cesty II/500 na pozemkoch parc. č. 34208/5 a 34208/16, v katastrálnom území Senica. Je vybudovaná v areáli, ktorého oplotenie je vyhotovené na hranici pozemku 34208/16. Spevnená plocha je tvorená povrchom z cementového drátkobetónu. Rozširovaná plocha kompostoviska a oplotenia je navrhovaná v severnej časti jestvujúcej plochy kompostárne a bude umiestnená na parc.č. 34208/9. V areály sa ďalej uvažuje s vybudovaním nového objektu doručovacích boxov pre kuchynský biologicky rozložiteľný odpad. Objekt bude umiestnený na parcele č. 34208/5 v juhozápadnej časti areálu kompostárne. Projekt rozšírenia kapacity kompostárne v meste Senica rieši nasledovné stavebné objekty: SO-01 Rozšírenie plochy kompostoviska SO-02 Oplotenie SO-03 Prijímacie boxy Riešené objekty sa budú nachádzať na parcele s rovinatým terénom. Vjazd a prístup na pozemok je zo západnej strany z jestvujúcej komunikácie. Stavebný objekt SO-01 Rozšírenie plochy kompostoviska je voľná plocha betónového krytu na podkladných vrstvách zakladania, spádovanou ku zbernému žlabu na zachytávanie prebytočnej vody zo zavlažovania a dažďov. Vody sú zberané do záchytných nádrží osadených mimo plochu kompostoviska. Objekt SO-02 Oplotenie bude realizovaný popri rozširovanej ploche kompostoviska na hranici riešenej parcely z kovových plotových stĺpikov a poplastovaného pletiva. Objekt SO-03 Prijímacie (doručovacie) boxy sú boxy, kde je možné priviezť kuchynský biologicky rozložiteľný odpad k ďalšiemu spracovaniu. K navrhovanému objektu doručovacích boxov bude z jestvujúceho hlavného rozvádzača areálu privedená prípojka elektriny ukončená v skrinke rozvádzača RMS1, výluhové vody z kuchynského BRO budú odvádzané prostredníctvom líniových žlabov a kanalizácie priamo do vodotesnej žumpy umiestnenej v blízkosti objektu. Navrhovaná novostavba prijímacích boxov bude pozostávať z oceľového prístrešku rozmerov 7,65m x 21,20m pod ktorým budú vytvorené tri boxy medzi sebou navzájom oddelených železobetónovými stenami, pričom zadná stena boxov bude slúžiť na zapretie lyžice nakladača pri naberaní materiálu. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii a v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii a v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v časti B1 Súťažných podkladov. 2.Komunikácia medzi Verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. 3.Úspešný uchádzač ako zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly a poskytnúť súčinnosť pri výkone kontroly v súlade so zákonom č. 292/2014 Z. z. o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a podľa článku 59 a nasl. nariadenia Rady (ES) č. 1083/2006, ktorým sa ustanovujú všeobecné ustanovenia o EFRR, ESF a KF a ktorým sa zrušuje nariadenie (ES) č. 1260/1999, ako aj podľa nariadenia Rady (ES) č. 1303/2013, ktorým sa stanovujú spoločné ustanovenia o EFRR, ESF, KF, Európskom poľnohospodárskom fonde pre rozvoj vidieka a Európskom námornom a rybárskom fonde a ktorým sa stanovujú všeobecné ustanovenia o EFRR, ESF, KF a Európskom námornom a rybárskom fonde, a ktorým sa zrušuje nariadenie Rady (ES) č. 1083/2006. 4.Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 ZVO. 5.SP sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného ÚVO a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov prostredníctvom systému ERANET na adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenders. 6. Podmienky zádržného viď ZoD. Poistenie stavebných prác viď ZoD 7. Výška zábezpeky a spôsob jej zloženia - viď SP -výška zábezpeky je 6 200 €