Vyhlásené obstarávanie

Kancelárske potreby a kancelársky papier


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Dunajská Streda
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
65 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30192000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Jún 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Jún 2016
Dátum otvárania ponúk:
17. Jún 2016
Ponuka musí platiť do:
30. September 2016
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Dunajská Streda, Hlavná 50/16, 929 01 Dunajská Streda.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk časť Ostatné sa uskutoční dňa 17.06.2016. o 09:30 hod. na adrese verejného obstarávateľa v súlade s § 52 Zákona. Po otvorení časti ponúk, označenej ako Ostatné komisia vykoná všetky úkony v súlade s ustanoveniami Zákona.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

2.2Predmetom zákazky je dodávka kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera pre Mestský úrad Dunajská Streda a príspevkové a rozpočtové organizácie mesta, vrátane dodania na miesto určenia. Uchádzač zabezpečí dodanie tovaru a dopravu do miesta plnenia určeného verejným obstarávateľom na základe čiastkových objednávok počas platnosti rámcovej dohody. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v prílohe Časť B.1 Opis predmetu zákazky a Časť B.3 - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky týchto SP.. Predpokladané množstvo predmetu zákazky na obdobie 48 mesiacov je uvedené a podrobne vymedzené vrátane technických špecifikácií každej položky predmetu zákazky v Prílohe č. 1 Zoznam kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera. Výsledkom verejného obstarávania bude uzavretie rámcovej dohody predmetom, ktorej bude dohoda medzi verejným obstarávateľom a úspešným uchádzačom, oprávneným dodávať predmet zákazky na základe samostatných objednávok v súlade s Prílohou č.1 Zoznam kancelárskych potrieb a kancelárskeho papiera po dobu 48 mesiacov od účinnosti rámcovej dohody alebo do vyčerpania finančného limitu 65 000,00 Eur bez DPH, podľa toho ktorá skutočnosť nastane skôr.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o tomto verejnom obstarávaní v profile VO zriadenom na webovom sídle Úradu v elektronickom úložisku ako osobitnej časti Vestníka verejného obstarávania. I napriek povinností, ktoré si bude verejný obstarávateľ plniť pri zverejňovaní informácii a dokumentov v profile VO, verejný obstarávateľ odporúča všetkým uchádzačom/ záujemcom , ktorí si stiahli súťažné podklady a Výzvu z profilu, aby túto skutočnosť oznámili e-mailom na kontaktnú adresu: dagmar.melotikova@gmail.com uvedením kontaktných údajov pre potreby poskytovania vysvetľovania údajov uvedených vo Výzve, Súťažných podkladoch a iné. V prípade, že uchádzač/záujemca nezašle túto informáciu na kontaktný e-mail, verejný obstarávateľ nenesie zodpovednosť za nedoručenie vysvetlenia informácii uvedených vo Výzve a v Súťažných podkladoch a iné.