Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia agroturistického areálu Fuggerov dvor - Modernizácia interiérového zariadenia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BARANČIA, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
58 982,08
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39100000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
16. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ uskutoční najprv otváranie ponúk na časť "Ostatné". Následne vykoná všetky potrebné úkony v zmysle ustanovenia § 41 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk v časti "Kritériá" uskutoční verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 41 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie časť - Kritériá je neverejné. Po úvodnom úplnom vyhodnotení ponúk sa uskutoční elektronická aukcia.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka tovaru. Verejný obstarávateľ požaduje dodávku tovaru "Modernizácia interiérového zariadenia" , t.j. dodávku nábytku, bytového textilu a ostatného zariadenia penziónu. Súčasťou predmetu zákazky sú súvisiace služby, ktorými sú dodávka tovaru do miesta plnenia v prípade potreby inštalácia tovaru vrátane dodania všetkých potrebných inštalačných médií. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Splnenie podmienok účasti je možné v súlade s ustanovením § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že ak si požiadajú o súťažné podklady v posledné dni, nebudú môcť uplatniť inštitút vysvetľovania a súťažné podklady im môžu byť doručené až po lehote na predkladanie ponúk. V prípade, že proces verejného obstarávania nebude akceptovaný zo strany poskytovateľa finančných prostriedkov, verejný obstarávateľ neuzatvorí zmluvu s úspešným uchádzačom. Súťažné podklady budú zasielané e-mailom. Žiadosť o súťažné podklady zasielajte na adresu annatimkova366@gmail.com.