Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
"VEK NÁDEJE", Zariadenie sociálnych služieb Nové Zámky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
55 755,99
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
súbor
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na zabezpečenie stravovania pre prijímateľov sociálnych služieb. ; Zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania. ; na varenie; na prípravu jedál; na tepelnú úpravu

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky. ; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán a zbavené prebytočného tuku. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: bez výskytu viditeľných zlomením a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 39/2007 Z.z. v znení neskorších predpisov. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade s Nariadením vlády č.322/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov a s ostatnými všeobecne záväznými predpismi. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce PK SR v zmysle ustanovení Vyhlášky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 423/2012 Z.z. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k Vyhláške č. 423/2012 Z.z., časť C bod 2. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí mať preukázaný pôvod mäsa v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Bravčové srdce , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové pľúca , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Bravčový bok s kosťou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: Bravčová panenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Hovädzí močing , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Hovädzí výrez chudý , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kuracie rezne chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Kuracia štvrť chladená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Kurací trup chladený , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kuracie krídla chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Kurča chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Kuracie stehná chladené vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Šunka hranatá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunkový nárez , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Šunková saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Jemná hydinová saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Pečeňový syr , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Hydinová šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Liptol saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Parizer , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Debrecínsky nárez , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Morčacia šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Čingovská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Inovecká saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Strážovská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Turistická saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Vysočina saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Nitran saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Lovecká saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Tokajská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Párky jemné , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Bratislavské párky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Špekačky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčová klobása na pečenie , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Domáca klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Klobása sušená , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Turistická klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Tradičná klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Slovenská klobása , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Slanina údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Šunka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Údené mäso bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Údené koleno , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Údená lahôdka z karé 100 g , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Tlačenka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Jaternice , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Jaternicová kaša , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Oškvarky , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: Masť 500 g , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Pozana mäso, s.r.o. 1 0,00 0% EUR 2. December 2016 126556

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.