Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na zabezpečenie stravovania pre prijímateľov sociálnych služieb. ; Zabezpečenie potravín v kvalite podľa platných noriem podľa potrieb objednávateľa vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania. ; na varenie; na prípravu jedál; na tepelnú úpravu
Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá upraviť podľa aktuálnych stavov. , Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie množstva je prípustné za dodržania celkovej ceny zákazky. ; Technické vlastnosti: Vyznačené údaje na obale v prípade baleného tovaru, Hodnota / charakteristika: obchodný názov tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, údaj o množstve, dátum výroby; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán a zbavené prebytočného tuku. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: bez výskytu viditeľných zlomením a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade so zákonom NR SR č. 39/2007 Z.z. v znení neskorších predpisov. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: chov zvierat určených k predmetu plnenia musí byť v súlade s Nariadením vlády č.322/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov a s ostatnými všeobecne záväznými predpismi. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce PK SR v zmysle ustanovení Vyhlášky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR č. 423/2012 Z.z. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí spĺňať požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k Vyhláške č. 423/2012 Z.z., časť C bod 2. ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso , Hodnota / charakteristika: musí mať preukázaný pôvod mäsa v súlade so všeobecne záväznými právnymi predpismi.
Technické vlastnosti: Bravčové srdce , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bravčové pľúca , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Bravčový bok s kosťou , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčový bok bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3000; Technické vlastnosti: Bravčová panenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Hovädzí močing , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Hovädzí výrez chudý , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Kuracie rezne chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Kuracia štvrť chladená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Kurací trup chladený , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Kuracie krídla chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Kurča chladené , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1200; Technické vlastnosti: Kuracie stehná chladené vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Šunka hranatá , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunkový nárez , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Šunková saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Jemná hydinová saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 32; Technické vlastnosti: Pečeňový syr , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Hydinová šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Liptol saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Parizer , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Debrecínsky nárez , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Morčacia šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Čingovská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120; Technické vlastnosti: Inovecká saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Strážovská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Turistická saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 60; Technické vlastnosti: Vysočina saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Nitran saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Lovecká saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Tokajská saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Párky jemné , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Bratislavské párky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Špekačky , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bravčová klobása na pečenie , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Domáca klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Klobása sušená , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Turistická klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Tradičná klobása , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 80; Technické vlastnosti: Slovenská klobása , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Slanina údená , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Oravská údená slanina , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gazdovská slanina , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Šunka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Údené mäso bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Údené koleno , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 90; Technické vlastnosti: Údená lahôdka z karé 100 g , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Tlačenka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hydinová tlačenka , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Jaternice , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Jaternicová kaša , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Oškvarky , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Kosti , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1300; Technické vlastnosti: Masť 500 g , Jednotka: kg , Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Pozana mäso, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 2. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.